Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:12 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Deputatul Mihai Lupu despre alegerea lui Jean Paul Tucan

ro

21 Feb, 2010 02:35 1878 Marime text
mihai_lupu_02.jpg"Dacă se va trece peste anumite frustrări poate face echipă bună cu Chelaru"

În contextul alegerilor desfăşurate astăzi pentru ocuparea şefiei organizaţiei PNL Năvodari, câştigate de interimarul Jean Paul Tucan, deputatul liberal Mihai Lupu, cel care l-a susţinut pe Florin Chelaru, viceprimarul care nu şi-a mai depus candidatura, a declarat că cei doi pot face o echipa bună, pentru câştigarea primăriei Năvodari dac se va trece peste anumite frustrări de cele două părţi.

"Tucan este un bun organizator iar Chelaru este un candidat bun pentru primăria Năvodari. I-am spus lui Chelaru că sunt alături de el şi că ar fi bine să facă echipă cu Tucan. Peste frustrări trebuie să se treacă mai ales când ai un obiectiv comun: câştigarea primăriei", a susţinut Lupu.

Tags: Mihai Lupu


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • cetatean 21 Feb, 2010 22:04 Nea Fane nu rade ca ai facut la fel cu Calapod
  • pd-list 21 Feb, 2010 19:42 HAPLEA HAPLEA PRESUL LUI MATEI SUCCESURI IN MANSARDARI
  • pnl-ist 21 Feb, 2010 17:00 Cristi daca tot faci comentarii e pacat ca nu te si semnezi, nu de alta dar florin are caracter si nu se tine de vrajeli destea ieftine. Oricum iti urez sanatate si alta data calculeazati mai cu atentie pasii. Sanatate multa tie si familiei tale!
  • PNL-list participant la alegeri 21 Feb, 2010 11:39 Nu fiti rai ,au fost si exceptii , de fapt una singura , si s-a si remarcat prin discursul pe care l-a avut , binenteles cine a inteles ce a vrut sa transmita .Si nu cred ca ea v-a accepta ca un sofer fara scoala , niste muieri care nu stiu sa vorbesca si fara pregatire ,un ciutanel care pupa unde trebuie si restul BPL , indicatiile acestora cu ce sa voteze , cred ca o sa isi depuna mandatul daca i se cere asta .Are caracter , e tare tipa .....Pacat de oameni care sunt ingraditi in loc sa fie promovati mai sus....toti niste jigodii colega
  • soferul lui Tucan 21 Feb, 2010 10:32 Seful nu il vreau pe Chelaru si Popescu in echipa noastra, ca daca vin ei nu mai am eu loc, iar ei doi nu te asculta la fel de bine ca mine, stii doar ca ei mai si gandesc. Eu nu vreau decat sa-mi spui inainte de sedinta ce trebuie sa votez, sau mai simplu imi faci semn, DA sau NU