Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:57 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Deputatul Marian Saniuta si-a anuntat demisia din PSD si va activa ca independent

ro

01 Feb, 2011 18:20 901 Marime text
Deputatul social-democrat Marian Saniuta si-a anuntat, azi, in plenul Camerei Deputatilor, demisia din Partidul Social Democrat (PSD), anunta Agerpres. El a precizat ca va activa ca deputat independent."Am constat ca politica la varf este supusa acelorasi reguli - totul are un inceput si un sfarsit. Astazi, in fata dumneavoastra, imi anunt demisia din calitatea de membru PSD. Am luat aceasta decizie dupa o matura chibzuinta, avand in gand un citat celebru: 'Unii isi tradeaza principiile de dragul partidului, unii isi schimba partidul pentru a nu-si trada principiile''', si-a motivat decizia Marian Saniuta.

El a spus ca lasa in urma un parcurs in randul social-democratilor de 11 ani, fara nicio pata si a adaugat ca a incercat sa se departajeze de politica damboviteana.

"Am incercat sa fac o altfel de politica. Am inteles mai tarziu decat trebuia ca, in acest moment, PSD nu mai are nevoie de oameni ca mine si, pentru a nu-i incomoda, am decis sa-i las sa-si urmeze calea. Voi activa ca deputat independent", a spus Saniuta.

Marian Saniuta a fost ales deputat in colegiul uninominal nr. 4 din Prahova.

Marian Saniuta a fost prefecul judetului Prahova in 2001-2002 si presedintele Agenţiei Române pentru Investiţii Străine (2002-2004). In 2004, a fost numit ministrul Administraţiei şi Internelor in guvernul Adrian Nastase.

Sursa: hotnews.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii