Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:15 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanţa Cozi la distribuirea alimentelor de la UE

ro

21 Feb, 2011 21:28 967 Marime text

Sute de persoane a căror pensii nu depăşesc 400 de lei, persoane cu handicap şi şomeri din Constanţa au luat cu asalt un centru de distribuire a alimentelor de la UE în speranţa că vor intra în posesia ajutoarelor nedistribuite în toamna anului trecut.

Mulţi dintre nevoiaşi s-au aşezat încă de ieri după-amiază la coadă şi au înfruntat gerul năpraznic de peste noapte disperaţi că nu vor mai apuca să intre în posesia alimentelor. Oamenii s-au îmbrâncit la uşă, gardienii abia dacă au putut face faţă puhoiului de persoane care se călcau în picioare pentru a intra în centru.

"Acţiunea de acum este o continuare a celei din octombrie-noiembrie-decembrie de anul trecut. Cantităţile care ne-au rămas le redistribuim acum aceloraşi persoane, câte jumătate de porţii până epuizăm stocul", explică Iulia Zahariciuc, responsabil cu distriubuirea alimentelor în cadrul Primăriei Constanţa.
Beneficiarii primesc 7 kg de făină, 3 kg de mălai, zahăr, lapte praf şi biscuiţi, iar programul de distribuire este zilnic între 8.00-16.00 până când stocurile se vor epuiza. Cei care nu reuşesc să primească ajutoarele până la ora 16.00 vor să rămână în continuare pentru a-şi păstra locul la coadă.

Sursa: evz.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii