Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:29 18 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Chirilă şi Manole au purtat discuţii cu tinerii democrat liberali

ro

28 Sep, 2012 18:47 1000 Marime text

În cursul zilei de ieri, Organizaţia Municipală de Tineret a Partidului Democrat Liberal Constanţa a organizat un seminar pe tema „Tineretul - implicare şi promovare politică", desfăşurat la sediul Organizaţiei Partidului Democrat Liberal Constanţa, din strada Ion Lahovari numărul 2 A.

La evenimentul organizat - la iniţiativa echipei de tineret condusă de către noul preşedinte, Andrei Popa - au fost invitaţi şi reprezentanţi ai Alianţei România Dreaptă, respectiv preşedintele Organizaţiei de Tineret a Forţei Civice -Alexandru Buga şi preşedintele Organizaţiei de Tineret a Partidului Naţional Ţărănesc Creştin Democrat - Catălin Petrescu.

Dezbaterile purtate pe tema formării politice şi implicării juniorilor politicieni de dreapta au avut parte de susţinere şi încurajare din partea seniorilor, respectiv Preşedintele Organizaţiei Municipale a Partidului Democrat Liberal Constanţa, Deputat Constantin Chirilă, precum şi Prim-vicepreşedintele Adrian Manole. Aceştia au purtat discuţii libere cu cei prezenţi, referitoare la şansele de implicare şi promovare a tinerilor în politică.

Tineretul din Partidulul Democrat Liberal Constanţa, împreună tinerii din Alianţa România Dreaptă şi-au propus ca, în perioada urmatoare, să organizeze o serie de acţiuni prin care să interacţioneze cu tinerii din Constanţa. Aceste acţiuni de implicare a tinerilor vor viza promovarea unor principii în spaţiul public, precum: o politică corectă şi dreapta pentru tineri, o politică animată de spiritul de echipă, de colaborare, de responsabilitate, de competenţă şi de conştiintă politică. Toate aceste actiuni vin ca o nevoie acuta de implicare civică a tinerilor în spaţiul public constănţean.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii