Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:22 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce spune Banias despre înlocuirea lui Emil Boc cu un tehnocrat

ro

17 Feb, 2011 17:02 1634 Marime text

După discuţiile care au avut loc zilele trecute dintre preşedintele statului, Traian Băsescu, şi liderii organizaţiilor locale ale PDL din ţară, cei din urmă cu şi început să iasă în prim plan susţinând ideea preşedintelui privind un premier tehnocrat. Dovadă o fac declaraţiile unor lideri locali de partid care îl compătimesc pe actualul premier, Emil Boc, şi văd cu ochi buni disponibilitatea unui premier tehnocrat.

Potrivit http://www.evz.ro/, liderul de la judeţ al democrat-liberalilor constănţeni, Mircea Banias, pare să fie foarte încântat de ideea înlocuirii premierului cu un premier independent. „În fotbal am auzit de multe ori că echipa a jucat bine, dar în final a luat bătaie. O variantă de premier independent ar aduce multe plusuri PDL", a susţinut liderul PDL Constanţa.

Mai multe declaraţii ale liderilor din ţară puteţi citi pe http://www.evz.ro/.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • sergiu 17 Feb, 2011 14:53 Mai are vreo importanta ce spune Tovarasul BANIAS,despre inlocuirea lui BOC?eu nu cred ca are nici o importanta.Sunt curios cu ce minciuni si aberatii vor veni cei din PDL,la viitoarele alegeri.Ce vor mai promite acestia cetatenilor pe care i-au mintit si ii mint in continuare. Tovarase Banias,vreau sa va spun ca atit dumneavoastra ca politician dar si partidul dumneavoastra[PDL]ca a-ti EXPIRAT,din toate punctele de vedere.