Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:34 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Basescu ii propune lui Geoana "cel putin trei dezbateri", saptamana viitoare

ro

25 Nov, 2009 17:00 656 Marime text

Preşedintele Traian Băsescu a primit mai multe invitaţii pentru participarea la dezbateri alături de contracandidatul său în turul al doilea şi îi propune lui Mircea Geoană participarea la "cel puţin trei dezbateri", în cursul săptămânii viitoare.

Conform unui comunicat al purtătorului de cuvânt al candidatului Traian Băsescu a primit mai multe invitaţii pentru participarea la dezbateri alături de contracandidatul său, în vederea turului doi al alegerilor prezidenţiale din acest an.

"Prin urmare, domnul Traian Băsescu propune contracandidatului său, domnul Mircea Geoană, să accepte cel puţin trei dezbateri pe parcursul săptămânii viitoare, fiecare dintre ele concentrate pe diverse teme de mare interes pentru România de astăzi", se mai arată în comunicat.

Victor Ponta, a declarat, ieri că echipa de campanie a lui Mircea Geoană nu va negocia cu echipa lui Traian Băsescu pentru eventualele confruntări televizate din turul doi, în condiţiile în care Geoană va onora orice invitaţie la dezbatere din partea televiziunilor, relateaza Mediafax.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii