Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:31 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Avem buget

ro

24 Dec, 2009 12:14 932 Marime text

Prima şedinţă a Guvernului Boc avut loc miercuri seară. Proiectul bugetului de stat pe 2010 va fi înaintat astăzi Parlamentului României, anunţă http://www.realitatea.net/ . Premierul a spus că îşi propune o relansare a economiei naţionale pentru a pregăti consolidarea creşterii economice din anii următori. "Cel mai important lucru este că am reuşit să adoptăm două documente extrem de importante pentru ceea ce înseamnă viaţa românilor în anul 2010: proiectul de lege privind bugetul de stat şi proiectul de lege privind bugetul asigurărilor sociale de stat pentru 2010. La construcţia proiectului legii bugetului de stat pentru 2010 pornim de la indicatorii macro-economici pe care i-am negociat cu organismele internaţionale", a declarat Emil Boc la finalul şedinţei de guvern.

Premierul a mai subliniat că Guvernul îşi propune pentru anul viitor să asigure o relansare a economiei naţionale pentru a pregăti consolidarea creşterii economice din anii următori.

"Accentul în 2010 îl vom pune pe susţinerea mediului de afaceri astfel încât să putem proteja şi crea noi locuri de muncă. Suntem convinşi că fără o susţinere eficientă a ceea ce înseamnă mediul de afaceri, investiţii publice masive, nu vom putea avea locuri de muncă, iar dacă nu vom avea locuri de muncă, nu vom avea resursele financiare necesare pentru plata salariilor, a pensiilor şi a alocaţiilor sociale ale statului. Dacă proiectul de buget va fi aprobat de către Parlament în forma pe care noi o propunem, vom avea resursele financiare asigurate în anul 2010 pentru tot ce înseamnă obligaţii sociale ale statului", a mai spus Boc, citat de http://www.realitatea.net/ .

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii