Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:06 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Amenzi de peste 9000 de lei, date de jandarmii Grupării Mobile Tomis, într-o săptămână

ro

11 Feb, 2011 16:56 923 Marime text

În perioada 04 februarie - 11 februarie, efectivele din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile „TOMIS" au participat la diferite misiuni, destinate menţinerii ordinii şi siguranţei publice precum şi combaterea faptelor cu caracter contravenţional şi infracţional, în mod independent, cât şi în cooperare cu Poliţia.

Printre cele mai importante fiind acţiuni la care au luat parte jandarmii Grupării se numără acţiuni în colaborare cu Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa şi Poliţia Port Constanţa, punerea în executare a cinci mandate de aducere, acţiuni în colaborare cu lucrătorii R.A.T.C., acţiuni zilnice privind combaterea comerţului ilicit cu ţigări, alcool şi produse petroliere, misiuni destinate menţinerii ordinii şi siguranţei publice precum şi a combaterii faptelor cu caracter contravenţional şi infracţional împreună cu lucrători din cadrul Secţiilor de Poliţie din Constanţa, acţiuni în colaborare cu inspectori din cadrul A.N.P.A., şase acţiuni în cooperae cu Poliţia transporturi feroviare, acţiuni în cooperare cu D.I.I.C.O.T. şi B.C.C.O, şi trei acţiuni în colaboare cu comisari din cadrul Gărzii Financiare.

În urma acestor misiuni s-au aplicat 70 sancţiuni contravenţionale din care 10 avertismente scrise şi 60 amenzi, în valoare totală de 9.200 lei. Contravenţiile constatate se referă în general la protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite, tulburarea liniştii publice şi consum de băuturi alcoolice în locuri publice neamenajate.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii