Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:08 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ajun cu 10 grade la Constanta

ro

24 Dec, 2009 12:17 1182 Marime text

Astăzi temperaturile continuă să crească uşor. http://www.realitatea.net/ arată că maximele sunt cuprinse, în general, între 2 şi 12 grade, iar la câmpie ceaţa este fenomenul zilei. Spre seară înnorările se accentueaza şi izolat va ploua slab în regiunile vestice. La Bucureşti astăzi se anunţă o zi caldă şi destul de frumoasă. Asta dacă trecem cu vederea condiţiile de ceaţă din zorii zilei. Acum sunt minus 2 grade, iar maxima este ridicată pentru ajunul Crăciunului, de 5-6 grade cu plus. Presiunea atmosferică este de 753 mm coloană de mercur şi continuă sa scadă.

În partea continentală a Dobrogei se aşteaptă ceaţă în zori şi maxima este modestă la Cernavodă, doar 3 grade, în timp ce spre litoral şi deltă cerul este variabil iar temperaturile cresc spre 8 grade la Tulcea şi 10 la Constanţa, anunţă http://www.realitatea.net/.Vreme caldă şi astăzi în vestul ţării, cu temperaturi de 10 grade la Arad, Timişoara şi Baia Mareşi 12 la Oradea. Cerul este aici variabil, cu înnorări şi câţiva stropi de ploaie spre seara, dar cu vânt puternic dinspre sud.

În centrul ţării maximele sunt mai scăzute. 7 grade se aşteaptă la Sibiu, 6 la Braşov şi 0 la Miercurea Ciuc. Totuşi nu sunt condiţii pentru precipitaţii. Cel mult se formează un pic de ceaţă în zori.

http://www.realitatea.net/ notează că în Oltenia sunt înnorări şi, către seară, izolat plouă slab. În Muntenia ceaţa este prezentă primele ore, mai ales în Lunca Dunării. Aşa se face că temperaturile nu cresc prea mult la câmpie, 2 grade cel mult se înregistrează la Craiova şi la Calarasi şi cu un singur grad mai mult la Giurgiu. La Râmnicu Vâlcea se ating 11 grade la amiază iar cerul se menţine variabil.

În Moldova cerul este degajat, în cea mai mare parte a regiunii. Dimineaţă se produce şi aici ceva ceaţă, iar maximele ating 5 grade la Suceava şi 3 la Botoşani şi la Galaţi.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii