Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:51 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Activitatea APM Constanţa în ultima săptămână din aprilie

ro

02 May, 2011 14:51 771 Marime text

În săptămâna 25.04 - 29.04.2011, în cadrul "Programului privind instalarea sistemelor de încălzire care utilizează energie regenerabilă, inclusiv înlocuirea sau completarea sistemelor clasice de încălzire" a fost semnat un contract de finanţare nerambursabilă, pană în prezent semnându-se 237 contracte de finanţare nerambursabilă. De asemenea, s-au depus două dosare de decontare, în total fiind depuse pana la aceasta data 82 dosare de decontare.

În aceeaşi perioadă, în cadrul Compartimentelor Evaluare Impact (C.E.I.) şi Evaluare adecvată (C.E.A.) s-au eliberat 100 acte de reglementare şi 61 consultaţii tehnice.

In perioada de 19.04-24.06.2011 patru reprezentante APM Constanţa din cadrul Serviciului Monitorizare vor participa la Sesiunea de instruire ECDL care se va desfăşura la Centrul de Instruire în Informatică GMB Computers din Constanţa.

In data de 29.04.2011 o reprezentantă APM Constanţa (Şef Serviciu Monitorizare) a participat la Şedinţa de lucru a Comandamentului Operativ pentru Depoluare Marină, care s-a desfăşurat la Sala de protocol a Administraţiei Bazinale de Apa Dobrogea Litoral.In cadrul şedinţei au fost discutate şi formele finale ale Programului de antrenamente şi exerciţii şi Programul de activităţi al CODM, ulterior acestea urmând a fi înaintate spre aprobare Coordonatorului General al CODM-Prefectul Judeţului Constanţa.

În cadrul programului de monitorizare zilnica a calităţii aerului, au fost prelevate probe de pulberi in suspensie, fracţiunile PM10 si PM2,5, de la staţiile de monitorizare a calităţii aerului amplasate in judeţul Constanta, respectiv localităţile: Constanta - staţiile Casa de Cultura, Fantasio, str. Liliacului, Mangalia, Năvodari - Tabara, Medgidia. Probele sunt in lucru pentru determinarea concentraţiilor de metale grele din aer - plumb, cadmiu, nichel, arsen.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii