Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:17 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acţiunile jandarmilor Grupării Mobile „Tomis” de la începutul lunii februarie

ro

18 Feb, 2011 15:22 700 Marime text

În perioada 01 februarie - 18 februarie, efectivele din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile „TOMIS" au participat la diferite misiuni, destinate menţinerii ordinii şi siguranţei publice precum şi combaterea faptelor cu caracter contravenţional şi infracţional, în mod independent, cât şi în cooperare cu Poliţia.

Cele mai importante au fost acţiunile în colaborare cu Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa şi Poliţia Port Constanţa, punerea în executare a trei mandate de aducere, acţiunile în colaborare cu lucrătorii R.A.T.C., acţiunile zilnice privind combaterea comerţului ilicit cu ţigări, alcool şi produse petroliere, acţiunile în colaborare cu inspectori din cadrul A.N.P.A., D.I.I.C.O.T. şi B.C.C.O şi o acţiune în colaborare cu comisari din cadrul Gărzii Financiare.

Echipele de jandarmi au participat şi la misiuni destinate menţinerii ordinii şi siguranţei publice precum şi a combaterii faptelor cu caracter contravenţional şi infracţional împreună cu lucrători din cadrul Secţiilor de Poliţie din Constanţa.

Cu ocazia desfăşurării acestor misiuni s-au aplicat 73 sancţiuni contravenţionale din care 17 avertismente scrise şi 56 amenzi, în valoare totală de 7.800 lei. Contravenţiile constatate se referă în general la protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite, tulburarea liniştii publice şi consum de băuturi alcoolice în locuri publice neamenajate.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii