Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:15 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A furat ţiţei şi riscă arestarea prevetivă

ro

14 Dec, 2010 15:23 721 Marime text

Sâmbăta trecută, în jurul orei 11.30, poliţiştii din Mihail Kogălniceanu au fost sesizaţi prin apel la 112 cu privire la faptul că în zona Grupului Social Sibioara, conducta metalică de scurgere a fost spartă.

În urma cercetărilor efectuate, în interiorul conductei de scurgere s-a descoperit o instalaţie artizanală care perfora conducta de transport al produsului petrolier aparţinând unei societăţi comerciale de profil.

Din cercetările efectuate poliţiştii au stabilit traseul instalaţiei artizanale pe o distanţă de aproximativ 180 m, care se finaliza pe un teren aparţinând lui D. Hristu, de 59 de ani, din Mihail Kogălniceanu.

Pe suprafaţa terenului împrejmuit cu gard se afla o construcţie din lemn în interiorul căreia, sub un pod fals din lemn, s-a găsit capătul instalaţiei artizanale. În urma verificării locului faptei nu s-a găsit produs petrolier.

Instalatia artizanală a fost dezafectată, totodată fiind remediată şi avaria produsă conductei de transport ţiţei, urmând ca reprezentanţii societăţii să asigure cu capac metalic şi conducta aparţinând SNIF Mihail Kogalniceanu pentru a se preveni pătrunderea şi folosirea acesteia.

Ieri, Hristu a fost reţinut de poliţişti pe bază de ordonanţă, urmând ca în cursul acestei zile să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecatoria Constanţa şi ulterior instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru tentativă la furt calificat.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii