Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:17 18 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Viitorul atacă al treilea succes consecutiv

ro

28 Oct, 2010 00:00 918 Marime text
viitorul.jpgAurelia Chiţu: "Meciul cu Săgeata este unul dificil, însă nu unul special. Consider că pornim cu prima şansă. Traversăm un moment bun, jucăm pe teren propriu şi trebuie să câştigăm"

Cel mai interesant meci al etapei a X-a din Liga a II-a va avea loc duminică, la Ovidiu, FC Viitorul Constanţa urmând să primească vizita viceliderei Seriei I, Săgeata Năvodari.

Veniţi după două victorii consecutive în campionat, jucătorii pregătiţi de Cătălin Anghel speră să continue duminică seria rezultatelor pozitive şi să se apropie astfel de primele locuri ale clasamentului. "Este clar că duminică vom avea un meci foarte dificil, pe care îl vom trata ca şi pe precedentele, adică la victorie. Vom avea un meci greu pentru că echipa care ne vizitează este la egalitate de puncte cu liderul la zi. Săgeata este o echipă experimentată, care are în componenţă jucători care au evoluat în Liga I, dar şi mulţi sportivi cu foarte mulţi ani în al doilea eşalon fotbalistic al ţării. Au 3-4 jucători, care oricând pot face diferenţă şi pot dezechilibra jocul. Noi vrem să ne facem jocul nostru, iar la final să ne apropiem cele trei puncte", a declarat antrenorul de la FC Viitorul, Cătălin Anghel, potrivit site-ului oficial al grupării patronate de Gheorghe Hagi. De cealaltă parte, Săgeata Năvodari este nevoită să câştige la Ovidiu pentru a se menţine în trio-ul fruntaş. Astfel, înainte de acest meci, echipa pregătită de Aurel Şunda ocupă poziţia a doua în ierarhia Seriei I, la egalitate de puncte (21) cu liderul Ceahlăul şi ocupanta locului 3, Concordia Chiajna. În schimb, FC Viitorul se află pe 5, la şase puncte distanţă de echipa năvodăreană. Chiar şi în aceste condiţii, atacantul Viitorului, Aurelian Chiţu este de părere că echipa sa este favorită în această confruntare: "Meciul cu Săgeata este unul dificil, însă nu unul special. Consider că pornim cu prima şansă. Traversăm un moment bun, jucăm pe teren propriu şi trebuie să câştigăm. Ştim că Săgeata are cea mai bună apărare din Seria I, însă sperăm să marcăm şi să câştigăm. Este important să câştigăm pentru a ne menţine în plutonul fruntaş". De asemenea, marcatorul unui gol în meciul din etapa trecută cu Dinamo II, după o fază în care i-a umilit pe fundaşii "câinilor", Vasilică Cristocea îşi doreşte ca echipa sa să lege şi al treilea succes consecutiv în campionat. "Îmi doresc să marchez meci de meci, dar mult mai important este să câştigăm acest meci. Sunt foarte importante cele trei puncte pentru noi, pentru că avem deja două succese la rând şi sperăm să bifăm a treia victorie consecutivă". Pentru jocul de duminică, antrenorul Cătălin Anghel nu se poate baza Vasile Păcuraru, acesta urmând să-şi ispăşească ultima etapă de suspendare. În schimb, va reveni Ducu Ninu, care s-a refăcut după o accidentarea suferită în meciul din etapa a VIII-a, cu CF Brăila. Meciul dintre Viitorul şi Săgeata va fi arbitrat de Andrei Chivulete (Bucureşti). Acesta va fi asistat la cele două margini de Cristian Nica (Ploieşti) şi Valentin Avram (Bucureşti).
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii