Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:18 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Şunda "Trebuie uitat eşecul de la Piatra Neamţ"

ro

18 Nov, 2010 00:00 1133 Marime text
sageata.jpgSăgeata se află pe poziţia a doua în clasament, la egalitate de puncte (25) cu formaţia de pe locul 3, Concordia Chiajna

Ocupanta locului secund în Seria I din Liga a II-a, Săgeata Năvodari, va întâlni sâmbătă, de la ora 11.00, formaţia CS Otopeni, într-o partidă contând pentru etapa a XIII-a.

Învinsă etapa trecută în derby-ul cu Ceahlăul, echipa năvodăreană are nevoie de o victorie sâmbătă pentru a nu pierde poziţia a doua în favoarea celor de la Concordia Chiajna, cele două echipe aflându-se la egalitate de puncte în clasament. Antrenorul Săgeţii, Aurel Şunda, a declarat ieri, în cadrul unei conferinţe de presă, că jucătorii săi trebuie să treacă peste insuccesul de la Piatra Neamţ şi să se concentreze pe ultimele trei meciuri din acest tur de campionat. "Trebuie să uităm meciul de la Piatra Neamţ, pentru că în sport se pot întâmpla şi situaţii de acest gen, şi să ne concentrăm pe cele trei etape din finalul turului. Sâmbătă, ne aşteaptă un meci dificil în faţa altei echipe care a cochetat cu prima ligă, însă trebuie să fim concentraţi şi hotărâţi să obţinem cele trei puncte puse în joc", a spus tehnicianul. Şunda a mai precizat că este prea devreme ca Săgeata să se gândească la promovare, mai ales că lupta pentru locul 2 s-a înteţit. "Mai este cale lungă până la promovare. Trebuie să ne organizăm mai bine, să întărim echipa, pentru că lupta este acerbă. Sunt formaţii care au şi refuzat această serie, nedorind să ne întâlnească. Important e să reuşim să promovăm, că de jucat vom găsi un loc unde să jucăm. Vedeţi că toate echipele care au promovat în Liga I au găsit unde să joace: Victoria Brăneşti, CS Otopeni, iar Pandurii Târgu-Jiu evoluează acum la Turnu Severin".

"Am pierdut o bătălie, însă nu şi războiul"

La rândul său, căpitanul echipei din Năvodari, Gheorghe Goşa, a spus că înfrângerea cu Ceahlăul nu a afectat cu nimic şansele echipei de a accede la anul în primul eşalon fotbalistic. "Ne aşteaptă un meci important cu CS Otopeni, partidă unde avem o singură variantă, victoria. La Piatra Neamţ s-a pierdut o bătălie însă nu şi războiul. Încă mai sunt multe etape de jucat, iar la final ne dorim să ne atingem obiectivul. Ori că terminăm pe primul loc, ori pe al doilea este acelaşi lucru. Important este să fim la finalul campionatului pe una dintre aceste poziţii", a declarat fundaşul Săgeţii Năvodari. Goşa a comentat şi episodul eliminării lui Florin Popa la Piatra Neamţ: "Florin Popa nu trebuia eliminat la acea fază. El doar a întrebat pentru ce a primit cartonaş galben. Nu am auzit să fi înjurat arbitrul. Oricum, pe noi ne interesează mai puţin arbitrajul. Dacă ne facem jocul, arbitrii nu vor putea să ne scoată mingea din poartă". Aurel Şunda nu se confruntă cu probleme de lot, singurul absent fiind Popa, suspendat după cartonaşul roşu primit în meciul cu Ceahlăul. Partida de la Năvodari va fi arbitrată de Ionuţ Valentin Iugulescu (Târgovişte), ajutat la cele două margini de Adrian Popescu (Craiova) şi Andrei Simonis (Bucureşti). Arbitru de rezervă a fost desemnat Daniel Decă (Brăila). Intrarea la meci este gratuită.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii