Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:12 15 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Săgeata vrea victoria cu Dinamo II

ro

10 Mar, 2011 03:06 1209 Marime text

sageata.jpgAurel Şunda: „Vom avea un meci dificil contra unei echipe care se află în lupta pentru evitarea retrogradării şi care vine cu un moral bun după ce a câştigat clar la Giurgiu"

După victoria din prima etapă a returului contra „lanternei roşii" CF Brăila, ocupanta locului secund în Seria 1 a Ligii a II-a, Săgeata Năvodari va întâlni sâmbătă, la Bucureşti, pe Dinamo II, formaţie aflată în lupta pentru evitarea retrogradării.

Deşi se află la polurile opuse ale ierarhiei, confruntarea de sâmbătă se anunţă extrem de interesantă, ambele formaţii venind cu un moral bun după succesele clare înregistrate în etapa inaugurală a returului. „Vom avea un meci dificil contra unei echipe care se află în lupta pentru evitarea retrogradării şi care vine cu un moral bun după ce a câştigat clar la Giurgiu. În plus, Dinamo II s-a întărit mult în această iarnă, iar antrenorul are posibilitatea să ia şi jucători care evoluează la prima echipă. Acest ajutor s-a văzut în meciul cu Astra II Giurgiu (n.r. scor 4-1 pentru Dinamo II), când au avut în lot şase jucători de la echipa mare. Sper însă să facem un joc bun şi să obţinem cele trei puncte, pentru a ne menţine în plutonul fruntaş", a declarat ieri antrenorul formaţiei năvodărene, Aurel Şunda. Totodată, mijlocaşul sosit în această iarnă de la Unirea Alba Iulia, Răzvan Dâlbea, este încrezător că echipa năvodăreană va obţine victoria sâmbătă: „Pentru noi, cele trei puncte puse în joc sunt foarte importante pentru a rămâne în plutonul fruntaş. Suntem încrezători că vom presta un joc bun şi vom obţine victoria sâmbătă, chiar dacă Dinamo II vine cu un moral bun după succesul din etapa precedentă". Fostul căpitan al Unirii Alba Iulia a mai precizat că înainte să vină la Săgeata a mai avut alte oferte, unele chiar din Liga I. „Mi-a fost uşor să mă acomodez aici. Deşi am avut în această iarnă oferte şi din Liga I, am ales Săgeata pentru că profesorul Aurel Şunda mi-a prezentat un proiect ambiţios. Îmi doresc mult să ne realizăm obiectivul, pentru mine ar fi a doua promovare după cea cu Unirea Alba Iulia", a mai declarat jucătorul de 29 de ani. Singurul indisponibil din lotul năvodărenilor pentru meciul de sâmbătă este Adrian Olah. Mijlocaşul Săgeţii a suferit o entorsă la gleznă având şanse mici să fie recuperat până la ora jocului. Partida dintre Dinamo II şi Săgeata se va disputa sâmbătă, de la ora 11.00, pe stadionul Florea Dumitrache din capitală şi va fi arbitrat de Sorin Tarcea, ajutat la cele două margini de Gabriel Dan (ambii din Timişoara) şi de Emil Ioan Cristea (Arad). Observatorii meciului sunt Constantin Zotta şi Romică Chihaia (ambii din Bucureşti).

„Nu ne afectează decizia Federaţiei"

În ceea ce priveşte decizia Federaţiei Române de Fotbal de a pune Săgeata pe lista echipelor care nu au voie să promoveze în acest an, Aurel Şunda este optimist: „În privinţa promovării, nu ne afectează decizia Federaţiei. Sunt convins că lucrurile se vor rezolva, pentru că avem dreptate. Fotbaliştii noştri trebuie să intre pe teren şi să joace, pentru că dacă îţi baţi joc de fotbal şi fotbalul îşi bate joc de tine". Amintim că FRF a amânat pentru data de 16 martie decizia finală în cazul dreptului de promovare al formaţiei Săgeata Năvodari, în urma recursului făcut de conducerea clubului năvodărean.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii