Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:06 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Săgeata şi Concordia luptă pentru locul secund Şunda - „Dacă învingem, 80% avem asigurat locul 2"

ro

31 Mar, 2011 02:51 1008 Marime text
sageata.jpgDupă 19 etape scurse din acest sezon, ocupantele poziţiilor 2 şi 3, Săgeata şi Concordia, sunt despărţite de doar două puncte în clasamentul Seriei I

Sâmbătă, la Chiajna, divizionarele secunde Săgeata Năvodari şi Concordia se vor întâlni în derby-ul etapei cu numărul 20 din Seria I, meci care ar putea decide echipa care va ocupa locul secund în clasament la sfârşitul sezonului.

Fără drept de promovare, după ce decizia FRF în cazul Săgeata a rămas în pronunţare, formaţia antrenată de Aurel Şunda vrea victoria în meciul contra Concordiei pentru a-şi consolida locul secund în ierarhia Seriei I. De asemenea, un succes sâmbătă ar însemna şi o revanşă pe care năvodărenii o au de luat după meciul din tur, când ilfovenii au administrat formaţiei de la malul mării singura înfrângere de pe teren propriu din acest sezon. Tehnicianul năvodărenilor a declarat ieri că victoria din meciul de la Chiajna va lua o opţiune importantă în ceea ce priveşte ocuparea locului 2, însă nu consideră această partidă una decisivă. „Este un meci extrem de important având în vedere că, după părerea mea, o victorie ne-ar asigura locul secund în proporţie de 80%. Cu toate acestea, nu consider această partidă ca fiind una decisivă, pentru că mai sunt destule etape până la finalul sezonului şi se mai pot întâmpla multe. Va fi un meci în care va trebui să confirmăm evoluţiile bune din ultima perioadă şi faptul că echipa este pe un drum bun", a declarat Aurel Şunda. La rândul său, mijlocaşul formaţiei năvodărene, Adrian Olah, crede că echipa poate să obţină cele trei puncte din confruntarea de sâmbătă. „Este un meci foarte important, pe care nu trebuie să-l pierdem. Pentru asta, trebuie să fim concentraţi pe toată durata partidei şi să ne facem jocul obişnuit. Cred că putem scoate astfel un rezultat bun. Nu considerăm această partidă ca fiind una capitală, mergem să jucăm şi să obţinem victoria", a declarat jucătorul în vârstă de 30 de ani al năvodărenilor. Antrenorul Aurel Şunda are la dispoziţie întreg lotul pentru meciul de sâmbătă, doar Chiţu şi Vezan acuză unele probleme medicale, însă vor fi recuperaţi până la ora jocului. De asemenea, Mircea Gheorghe şi Răzvan Dâlbea sunt recuperaţi după accidentările suferite după meciurile cu Dinamo, respectiv cu Astra II Giurgiu.

Colţescu va oficia la Chiajna

Comisia Centrală a Arbitrilor a stabilit ieri brigăzile care vor oficia la meciurile din cadrul etapei a XIX-a din eşalonul secund. Astfel, partida dintre Concordia Chiajna şi Săgeata Năvodari, programată să înceapă la ora 12.00, va fi condusă de Sebastian Colţescu (Craiova) la centru, ajutat la cele două margini de Marius Nicoară (Băile Herculane) şi de Adrian Popescu (Craiova). Zoltan Erdei (Slatina) va fi arbitru de rezervă, iar Ion Cristea şi Constantin Constantinescu vor fi observatorii meciului.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii