Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:50 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Săgeata începe pregătirile pentru retur

ro

12 Jan, 2011 02:05 1284 Marime text
sageata.jpgDupă o lună de vacanţă, lotul pregătit de Aurel Şunda şi de Constantin Funda va reveni astăzi la antrenamente în vederea pregătirii pentru returul campionatului.

Săgeata Năvodari se reuneşte în această după-amiază la sediul clubului. Până la primul stagiu de pregătire, programat pe 24 ianuarie, echipa se va antrena la Năvodari, în acest timp urmând să efectueze şi vizita medicală. Năvodărenii vor pleca apoi la munte în primul cantonament al iernii, unde vor susţine şi primele partide amicale ale anului, împotriva unor adversari care urmează să fie stabiliţi. Goşa şi compania vor reveni acasă pe 4 februarie, iar trei zile mai târziu vor pleca în cel de-al doilea stagiu de pregătire, programat să aibă loc în perioada 7 - 18 februarie, în Antalya (Turcia). Aici, urmează să fie perfectate şi câteva meciuri amicale, în funcţie de echipele ce vor fi prezente în acea perioadă în Turcia. Până la debutul în retur, trupa lui Aurel Şunda va mai juca două meciuri de pregătire pe 23 februarie, cu Delta Tulcea, în deplasare, şi pe 26 februarie, la Năvodari, în compania echipei din Liga a III-a, Callatis Mangalia. Totodată, în această perioadă, continuă discuţiile pentru aducerea a 2-3 jucători cu experienţă pentru a completa lotul destul de restrâns. Primul jucător care va ajunge în această pauză intercompetiţională la Năvodari este mijlocaşul Dragoş Militaru, sosit sub formă de împrumut de la echipa din Liga I, Pandurii Târgu-Jiu. La jumătatea sezonului, Săgeata ocupă locul secund în clasamentul Seriei I, la un singur punct în spatele liderului Ceahlăul şi la trei distanţă de principala urmăritoare, Concordia Chiajna, echipă care ar putea ieşi din calculele promovării după ce îi va pierde în acest retur pe cei mai buni jucători din lot, în urma colaborării cu prim-divizionara Unirea Urziceni.

Încep lucrările la stadion

În cazul în care va promova, Săgeata va juca în prima ligă tot la Năvodari, după ce autorităţile locale au promis începerea lucrărilor de modernizare a stadionului din localitate pentru a fi adus la standardele impuse de FRF în vederea găzduirii de meciuri din Liga I. Astfel, printre primele modificări aduse bazei sportive se numără realizarea unui teren de antrenament cu gazon articifial, mărirea capacităţii arenei şi aducerea unei tabele de scor electronice. De asemenea, până la finalul campionatului se vrea şi începerea lucrărilor pentru montarea instalaţiei de nocturnă.

Se reuneşte şi FC Viitorul

O altă formaţie constănţeană, FC Viitorul Constanţa, va reveni la pregătiri astăzi, urmând ca mâine jucătorii să efectueze vizita medicală. Elevii lui Cătălin Anghel se vor pregăti la baza proprie până pe 26 ianuarie, zi în care este programat un meci de verificare în compania unui adversar ce urmează a fi stabilit. Apoi, în perioada 28 ianuarie - 11 februarie, FC Viitorul va susţine primul stagiu de pregătire al acestei ierni, în Antalya, timp în care va juca cinci sau şase meciuri de verificare în compania unor adversari ce urmează a fi stabiliţi. După cantonamentul din Turcia, formaţia constănţeană va pregăti startul returului la Constanţa, unde va susţine alte trei meciuri de pregătire pe 16, 19 şi 26 februarie.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii