Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:32 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Săgeata a câştigat cu 3-0 meciul cu Juventus

ro

03 Dec, 2010 01:47 1375 Marime text
sageata.jpgCentralul Eduard Constantinescu a întrerupt partida din Colentina în minutul 88, după ce un spectator a pătruns pe teren şi l-a lovit

Comisia de Disciplină din cadrul Federaţiei Române de Fotbal a decis în şedinţa de miercuri să sancţioneze drastic clubul Juventus Bucureşti după incidentele de la meciul cu Săgeata Năvodari, din etapa a XIV-a a Ligii a II-a, Seria I.

Astfel, gruparea bucureşteană nu va mai avea dreptul de a organiza jocuri pe teren propriu următoarele două meciuri şi a primit o amendă de 7.500 de lei. Totodată, Juventus a pierdut la „masa verde" jocul cu Săgeata Năvodari cu scorul de 0-3, sancţiune care nu afectează cu nimic configuraţia clasamentului. Reamintim că meciul pe care formaţia pregătită de Aurel Şunda l-a disputat etapa trecută pe terenul celor de la Juventus Bucureşti a fost întrerupt cu câteva minute înainte de final, la scorul de 0-2, după ce arbitrul întâlnirii Eduard Constantinescu a fost lovit de către un spectator care a pătruns pe teren. În minutul 86, Săgeata Năvodari a reuşit să înscrie al doilea gol după ce Jianu a şutat puternic sub transversală, balonul intrând cu toată circumferinţa în poartă. Iniţial, arbitrul de centru a lăsat jocul să continue, însă la semnalizarea tuşierului Cătălin Hurmuz a acordat gol, spre nemulţumirea gazdelor. După protestele jucătorilor echipei gazdă, meciul a continuat, iar în minutul 88 jucătorul gazdelor Rotaru a fost eliminat după o intrare mai dură asupra unui adversar. În acel moment, câţiva spectatori au încercat să intre pe teren, forţele de ordine intervenind pentru a calma spiritele, însă unul dintre fani a reuşit să ajungă la arbitrul Eduard Constantinescu, lovindu-l cu pumnul în faţă. Centralul a căzut la pământ, el primind îngrijiri medicale timp de aproximativ două minute. După ce şi-a revenit, Eduard Constantinescu a întrerupt partida. „Proasta organizare a celor de la Juventus a dus la aceste incidente. Nu este posibil ca un suporter să pătrundă pe teren şi să alerge 25 de metri fără să fie oprit. În rest, pentru mine, faza a fost neclară, însă atacantul echipei mele, Şicu, mi-a confirmat faptul că mingea a pătruns în poartă", a declarat după meci tehnicianul formaţiei năvodărene, Aurel Şunda.

„Multe jocuri ale Săgeţii au iscat controverse"

În ceea ce priveşte meciul pe care formaţia de pe litoral îl va disputa sâmbătă, la Năvodari, contra Dunării Galaţi, preşedintele echipei de la malul Dunării, Auraş Braşoveanu, vrea mai multă atenţie din partea arbitrilor. „Mai multe jocuri ale celor de la Săgeata au iscat multe controverse în ce priveşte modul în care arbitrii au aplicat litera regulamentului. De multe ori, arbitrii, poate involuntar, prin maniera lor de arbitraj, au creat o presiune în plus, care a condus la lucruri regretabile, jucătorii jignindu-se între ei şi ajungând la lucruri regretabile", a precizat oficialul gălăţean, potrivit site-ului liga2.ro. Înainte de acest joc, Săgeata Năvodari ocupă locul 2 în clasamentul Serie I, cu 31 de puncte, la trei lungimi distanţă de liderul Ceahlăul, în timp ce Dunărea se află pe poziţia a 5-a, cu 22 de puncte. Partida de la Năvodari va fi arbitrată de Mugurel Vădan (Bucureşti), ajutat la cele două margini de asistenţii Costin Florescu (Clinceni) şi Ionuţ Babadac (Alexandria). Arbitru de rezervă a fost desemnat Marian Cătălin Pană (Bucureşti).

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii