Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:29 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Reunirea „marinarilor" ar putea fi amânată

ro

14 Jan, 2011 02:54 1310 Marime text
farul.jpgStadionul de pe strada Primăverii ar putea beneficia din nou de apă curentă şi căldură începând de marţi

După un tur de campionat în care evoluţiile şi rezultatele au fost peste aşteptările multora, FC Farul îşi aşteaptă „sentinţa" la începutul săptămânii viitoare.

Problemele pe care conducerea „marinarilor" speră să le rezolve în această perioadă sunt departe de a se fi încheiat. Baza sportivă de pe strada Primăverii a rămas în continuare fără apă şi căldură necesare pentru ca pregătirea să se desfăşoare în condiţii decente. Din fericire, această problemă este pe cale de a fi rezolvată până la începutul săptămânii viitoare, când este programată reunirea lotului, conducerea clubului constănţean reuşind să ajungă la un acord de principiu cu autorităţile locale. Astfel, marţi, stadionul Farul ar putea beneficia din nou de utilităţi. În aceste condiţii, reunirea „marinarilor", stabilită iniţial pentru luni, va avea loc cu două zile mai târziu. „Dacă nu se va rezolva problema utilităţilor, nu ne vom putea reuni. Patronul Giani Nedelcu a avut unele discuţii cu autorităţile locale, am înţeles că fructuoase, dar aşteptăm şi concretizarea lor", a declarat preşedintele grupării de pe litoral, Relu Damian. Chiar şi în cazul în care baza sportivă va beneficia de apă şi căldură, clubul trebuie să încerce să-şi păstreze o mare parte dintre jucători. Aceştia sunt nemulţumiţi că nu şi-au primit nici acum o mare parte din bani şi vor să depună memorii pentru a deveni liberi de contract. „Jucătorii vor să-şi depună memorii pentru a deveni liberi de contract, dar i-am convins să mai aştepte până miercuri. În tur, patronul Giani Nedelcu a făcut eforturi foarte mari: primele, de exemplu, au fost achitate integral, alături de un salariu. Însă, daca nu va fi ajutat, ne va fi extrem de greu să mai continuăm", a mai spus Relu Damian. Nici Ioan Sdrobiş, antrenorul care a reuşit să construiască o echipă competitivă într-un timp extrem de scurt, nu este tentat să revină la Constanţa, în cazul în care problema datoriilor către jucători şi cea a utilităţilor nu vor fi rezolvate. Potrivit conducerii, clubul are datorii (către jucători, către bugetul statului şi către terţi) care se ridică la aproximativ două milioane de lei.

Rusu continuă pregătirile cu Astra

Deşi a fost prezent la reunirea echipei Dinamo Bucureşti alături de un alt jucător al Farului, Sergiu Scărlărescu, atacantul Bogdan Rusu se pregăteşte în continuare cu Astra Ploieşti. Acesta susţine că memoriul depus la FRF a fost aprobat şi că negociază în aceste zile semnarea unui contract cu gruparea prahoveană. În schimb, patronul FC Farul, Giani Nedelcu, susţine că la club nu a sosit nicio înştiinţare de la Federaţia Română de Fotbal în ceea ce priveşte situaţia atacantului de 21 de ani. Rusu a ajuns la Farul de la Aerostar Bacau, la începutul sezonului. Rusu a bifat 14 meciuri în tricoul Farului, reuşind să marcheze două goluri cu Astra II Giurgiu şi cu Steaua II.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii