Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:23 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Probleme de lot inainte de meciul cu Botosani

ro

03 Oct, 2009 03:19 1052 Marime text
farul.jpgTehnicianul Farului nu va putea conta la acestă partidă pe Cosmin Matei şi nigerianul Fatai, convocaţi la echipele naţionale de juniori, în timp ce Rusmir nu are drept de joc

FC Farul joacă astăzi, de la ora 11.00, pe terenul formaţiei FC Botoşani, într-un meci contând pentru etapa a VIII-a a Ligii a II-a, Seria I. Meciul va fi arbitrat de o brigadă formată din Radu Petrescu, ajutat la cele două margini de Florin Potora şi Gero Szabo.

Antrenorul Marius Şumudică a deplasat un lot de 18 jucători, cu două modificări faţă de cel de la meciul cu Stejaru, Leu în locul lui Matei şi Soare în locul lui Rusmir. Mijlocaşul sârb Dejan Rusmir nu a plecat la Botoşani cu echipa, după ce Federaţia Română de Fotbal i-a retras, momentan, dreptul de joc, în urma litigiului pe care-l are cu un impresar. De asemenea, la Farul nu vor evolua Cosmin Matei şi atacantul Kehinde Fatai, care au fost chemaţi la naţionalele U19 a României, respectiv U20 a Nigeriei. Astfel, Matei va participa, între 10 şi 16 octombrie, în Austria, la prima fază de calificare la Campionatul European 2009 - 2010, a cărui etapă finală se va desfăşura în Franţa. Matei a plecat la lot imediat după meciul cu Săgeata Stejaru. Din pricina acestei convocări la echipa naţională, mijlocaşul constănţean va rata două partide de campionat ale Farului, cu FC Botoşani şi cu Cetate Suceava. Astfel, lotul deplasat la Botoşani de tehnicianul Marius Şumudică este următorul: Vlas, Sardescu - portari; Măţel, Diogo, Papp, Buzea, Gaston, Paşcovici - fundaşi; Bogdan Andone, Soare, Ben Teekloh, Cristocea, Păcuraru, Liviu Mihai II, Mansur, Leu - mijlocaşi; Chico, Marius Ene - atacanţi. Formaţia de pe litoral se confruntă în continuare cu o problemă pe faza de atac, unde responsabili pentru a înscrie sunt doar doi jucători. Echipa de pe litoral a marcat doar şapte goluri în tot atâtea etape scurse de la startul campionatului, însă trei dintre ele au fost într-un singur meci. Astfel, deşi teoretic sunt favoriţi în această întâlnire, pentru „marinari" se anunţă un meci extrem de dificil, având în vedere toate aceste probleme cu care se confruntă trupa lui Marius Şumudică. „Va fi un meci greu împotriva unei echipe disperate după puncte. Au şi un antrenor experimentat, Cristi Popovici, care a fost şi în prima ligă, însă, sper să continuăm evoluţiile bune din deplasare şi să ne impunem", a declarat tehnicianul Farului. De cealaltă parte, fotbaliştii botoşăneni vor primi în această săptămână primii bani din actualul campionat. Pentru a-i determina să fie conectaţi la importanţa jocului cu Farul, în această săptămână, conducerea FC Botoşani le va achita elevilor lui Cristian Popovici prima de 1.000 de lei, aferentă victoriei cu scorul de 1-0 în faţa celor de la FC Snagov, singura, până în prezent, obţinută de botoşăneni în actualul sezon. Înainte de acest meci, Farul ocupă locul 9 în clasamentul Seriei I, cu zece puncte, în timp ce adversarul de astăzi se clasează pe poziţia a 16-a, cu şase puncte.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii