Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:29 18 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Municipalul vizeaza un stagiu de pregatire in Turcia

ro

11 Jun, 2003 00:00 451 Marime text

Liber pana pe 2 iulie

Obisnuitul cantonament montan se va efectua pe Valea Prahovei * Cei patru jucatori imprumutati de la Astra au fost chemati la reunirea lotului ploiestean

Vacanta fotbalistilor de la divizionara B de fotbal CS Municipal Medgidia se incheie pe 2 iulie, data la care acestia sunt chemati la reunirea lotului. Chiar daca situatia antrenorului Daniel Radulescu, caruia ii expira contractul pe 1 iulie, este momentan incerta, conducerea clubului i-a cerut tehnicianului sa contureze un program de pregatire, pe care acesta l-a prezentat ieri. In principiu, el prevede 10-14 zile de pregatire in localitate, dupa care se va pleca, pentru 10-12 zile, intr-un cantonament montan. Localitatea nu s-a fixat inca. "Va fi undeva, pe Valea Prahovei, in functie si de bugetul care se va aloca pentru acest cantonament", spune antrenorul Radulescu. Reveniti acasa, fotbalistii divizionarei B constantene vor continua pregatirea in localitate, urmand sa sustina si cateva meciuri amicale. Tot in aceasta perioada post-montana, Municipalul ar putea onora cu prezenta un sejur in localitatea turca Ialova, aflata la 100 km de Istanbul, oras cu care Medgidia este infratit. In principiu, aici este vizata o sedere de 10 zile, totul depinzand de decizia Consiliului de Administratie al clubului. Referitor la situatia antrenorului Radulescu, acesta a purtat, in urma cu ceva timp, niste discutii cu conducerea clubului, dar de atunci si pana in prezent nu s-a luat nici o hotarare. "Momentan, nu am discutat cu nimeni. Astept sa ma cheme cineva din conducere la negocieri. Dupa discutiile pe care le-am avut mai demult, exista intentia de a continua colaborarea. Ramane insa sa vedem. Eu, personal, as vrea sa continui munca pe care am inceput-o aici", a declarat tehnicianul.

Chemati acasa

Ieri, presedintele Astrei Ploiesti, Petre Buduru, i-a anuntat pe cei patru fotbalisti imprumutati Municipalului in campionatul trecut, C. Ilie, C. Marinescu, N. Petre si Bunea, sa se prezinte la reunirea lotului ploiestean. De decizia pastrarii sau nu a lor in lotul Astrei va depinde si continuarea colaborarii lor cu Municipalul.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii