Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:04 18 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mireasa din teren

ro

18 Sep, 2002 00:00 559 Marime text

Tunarul de la Oil Terminal se intoarce

Iulia Misenco a fost convinsa sa revina la Constanta * Ea renuntase la activitatea sportiva, dar va mai juca inca un an * Sambata, voleibalista se va casatori, iar de luni va face primul antrenament * Oil Terminal nu va mai pleca la turneul de la Galati * Accidentata Doina Popa va merge astazi la un control la INMS

Divizionara A de volei feminin Oil Terminal Constanta a dat "tunul" toamnei pe piata transferurilor de jucatoare. Gruparea din strada Caraiman a reusit sa o convinga pe experimentata si valoroasa jucatoare Iulia Misenco sa-si continue activitatea, desi aceasta isi exprimase dorinta de a abandona voleiul. In urma discutiilor purtate luni cu jucatoarea, oficialii clubului constantean au primit acceptul acesteia de a mai evolua inca un an la Constanta. Desi, momentan, nu a ajuns in oras, se poate spune ca Oil Terminal si-a recapatat deja jucatoarea dupa care "plangea". In meciurile amicale pe care le-a disputat in aceasta vara, absenta celei mai bune jucatoare a Oilului in sezonul trecut s-a simtit. Nou venita Adela Ghizila s-a integrat in echipa, dar la acest moment ea nu se ridica la valoarea ucrainencei. "Am reusit sa o convingem ca trebuie sa revina pe teren. Avem mare nevoie de ea. Voia sa se retraga, dar probabil ca se plictisea acasa si si-a dat acceptul de a mai juca", a declarat antrenorul principal Lucian Cristescu. Misenco va efectua primul antrenament incepand de luni. Pana atunci ea va trece printr-un moment foarte important din viata ei, sambata urmand sa se casatoreasca la Oradea. O problema care ar fi stat in calea nerezolvarii acestui transfer era faptul ca jucatoarea este insarcinata de doua luni, dar voleibalista intentioneaza sa renunte la sarcina.

S-a renuntat la turneul de la Galati

Pentru aceasta saptamana, Oil Terminal isi exprimase dorinta de a participa la un turneu de pregatire ce se desfasoara la Galati. Aici urma sa dispute cateva partide de verificare in compania catorva echipe din prima liga. Clubul constantean a renuntat sa mai faca deplasarea. Motivul invocat este acela ca nu o poate utiliza pe Doina Popa, jucatoare care s-a accidentat destul de grav. "In doua zile, urma sa jucam cinci meciuri. O "terminam" daca o foloseam. Nu aveam prea multe jucatoare la dispozitie, asa ca am renuntat", a declarat ieri Cristescu. In schimb, s-ar putea ca Oil Terminal sa plece doua zile la Bucuresti, in perioada 27-28 septembrie, unde ar putea sa intalneasca pe RATB, Dinamo sau Rapid. In ceea ce o priveste pe Doina Popa, aceasta va pleca astazi la Bucuresti, la Institutul National de Medicina Sportiva, pentru a-si face un control amanuntit.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii