Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:39 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Viitorul, amical de lux cu Galatasaray

ro

13 Jan, 2011 00:00 2022 Marime text
fcviitorul.jpgDin lotul echipei constănţene vor face parte şi 13 jucători proveniţi de la grupele de juniori ale Academiei de Fotbal Gheorghe Hagi

Jucătorii formaţiei din Liga a II-a FC Viitorul Constanţa şi-au reluat ieri antrenamentele în vederea pregătirii pentru returul de campionat programat să debuteze la începutul lunii martie.

La reunirea echipei pregătite de Cătălin Anghel şi de Norbert Niţă au fost prezenţi 18 jucători, lipsind motivat portarul Cătălin Popa - învoit şi Bogdan Evdochim - accidentat. Astfel, jucătorii care au susţinut prima şedinţă de pregătire din acest an au fost: Ionuţ Călin, Marius Rusu, Ionuţ Larie, Ducu Ninu, Lucian Bubuleandră, Vasile Păcuraru, Stere Banoti, Vasilică Cristocea, Cosmin Dimcea, Alin Cârstocea, George Ştefănescu, Robert Lupu, Nicolae Hertu, Aurelian Chiţu, Andrei Sin, Cristian Pantelie, Alexandru Chirilă şi Ştefan Sandu. De asemenea, din lot mai fac parte alţi 13 fotbalişti de la grupele de juniori ale Academiei de Fotbal Gheorghe Hagi, care se vor alătura programului echipei mari în zilele următoare. Faţă de lotul din turul campionatului, nu se mai regăsesc Adrian Vlas, Ionel Posteucă, Dan Ignat şi Cosmin Renţea, aceştia reziliindu-şi contractele cu formaţia constănţeană. Componenţii lotului constănţean vor efectua în această dimineaţă vizita medicală, iar până pe 26 ianuarie echipa se va pregăti la Constanţa. În perioada 28 ianuarie - 11 februarie, trupa lui Cătălin Anghel va susţine un stagiu de pregătire în Turcia (11 zile în Antalya şi trei zile la Istanbul), iar începând cu 14 februarie FC Viitorul va pregăti la Constanţa startul returului Ligii a II-a. Totodată, FC Viitorul va susţine şi nouă meciuri de verificare, cel mai puternic urmând să fie susţinut contra echipei antrenate chiar de patronul grupării de la malul mării, Gheorghe Hagi, Galatasaray Istanbul. Partida programată pe 9 februarie se va desfăşura la Istanbul. În altă ordine de idei, FC Viitorul va juca primul meci amical din acest an pe 22 ianuarie, la Constanţa, în compania echipei Dunărea Călăraşi (locul 3 în Liga a III-a, Seria 2). În cantonamentul din Antalya, formaţia constănţeană a perfectat disputarea altor trei jocuri de pregătire: pe 31 februarie şi 7 februarie în compania unor echipe care urmează să fie stabilite ulterior şi pe 4 februarie, cu Gloria Bistriţa. Posibilii adversari ai constănţenilor pentru zilele de 31 ianuarie şi 7 februarie sunt Pandurii Târgu-Jiu, FC Snagov, Neftchi Baku (locul 1 în Azerbaijan) sau o selecţionată divizionară din Ungaria. După întoarcerea din Turcia, FC Viitorul va mai juca trei meciuri de pregătire până la startul returului: pe 16 şi 19 februarie, cu CS Otopeni (la Constanţa), respectiv Victoria Brăneşti (la Brăneşti, Bucureşti sau Buzău) şi pe 26 februarie, cu Unirea Slobozia (la Constanţa). Prima partidă oficială din noul an pentru constănţeni este programată pe 5 martie, în deplasare, cu FC Farul. Amintim că la jumătatea sezonului, FC Viitorul ocupă locul 5 în Seria I, cu 24 de puncte, la zece distanţă de locurile care asigură promovarea în primul eşalon.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii