Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:03 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Farul s-ar putea muta în Moldova

ro

22 Nov, 2010 03:04 1897 Marime text
fcfarul.jpgPatronul FC Farul, Giani Nedelcu, a dezvăluit în cadrul emisiunii „Fotbal la matineu", de la Sport Total FM, care oraşe sunt interesate să găzduiască echipa din Constanţa, în cazul în care clubul nu va primi spijin pentru a continua să evolueze în Liga a II-a.

„Nu îmi doresc să mut echipa din oraş, dar dacă suntem nevoiţi şi nu avem niciun sprijin, trebuie să facem asta. Sunt anumite discuţii cu nişte oraşe. Ne promit şi un buget, dar cele mai importante sunt utilităţile. E posibil să ajungem la Suceava, Oneşti sau Bacău. Să nu se înţeleagă că noi i-am şantaja pe cei din Constanţa. Dacă ar fi să plecăm, nu am face asta de plăcere, ci pentru că suntem nevoiţi, pentru a putea juca în continuare", a declarat Nedelcu.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • un constantean 22 Nov, 2010 11:54 u nu inteleg un lucru: daca orasele alea care spun ca or sa dea bani Farulyui daca o sa joace in orasul lor, de ce nu baga banii in echipele lor??? ca ar fi mult ma logic.. si pe deasupra cu cine o sa tina mai mult suporterul din orasul respectiv? cu o echipa din alta parte sau cu cea din orasul lor?? Din cate stiu Bacaul, Onestiul si Suceava au avut echipe in divizia A.. E ceva de neinteles aici.....