Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:28 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Farul revine in fata propriilor suporteri

ro

24 Oct, 2009 02:08 995 Marime text
farul.jpg„Marinarii" au până acum doar patru puncte acasă, obţinute după succesul cu Sportul Studenţesc şi remiza cu Petrolul Ploieşti, de la Stejaru

Aflată abia la jumătatea clasamentului, formaţia pregătită de Marius Şumudică şi Gheorghe Butoiu încearcă să se apropie de primele două locuri, care permit promovarea, duminică, printr-o victorie pe teren propriu, împotriva trupei lui Gheorghe Poenaru.

Altădată echipe obişnuite pentru prima ligă, FC Farul şi FCM Bacău se întâlnesc duminică, la Constanţa, într-un derbi al suferinţei, cele două grupări având un debut de campionat extrem de slab. Echipa de pe litoral este pe locul 9, cu 13 puncte, în timp ce moldovenii sunt doar pe poziţia a 11-a, cu două puncte mai puţin. Astfel, printr-un nou succes, constănţenii speră să mai recupereze din terenul pierdut în lupta pentru promovare. „Mai sunt de disputat suficiente partide până la finalul turului, iar în acestea trebuie să facem punctaj maxim. Dacă vom reuşi, ne vom redresa şi vom putea aborda partea a doua a campionatului cu mai multă încredere, iar obiectivul ne va fi la îndemână. Dacă vom juca precum cu Dinamo II şi vom dovedi aceeaşi atitudine şi dăruire, FCM Bacău nu va avea nicio şansă", a spus tehnicianul „marinarilor", Marius Şumudică. În plus, jucătorii Farului au promisă şi o primă specială în cazul unei noi victorii cu echipa din Moldova. Patronul Giani Nedelcu a anunţat, după succesul cu Dinamo II, că prima va creşte în cazul în care Farul se va impune în următoarele două jocuri cu Bacău şi în meciul restant cu Cetate Suceava. Astfel, în urma victoriei cu echipa a doua a „câinilor", fotbaliştii Farului au primit 1.000 de lei, suma urmând să crească până la 200 de lei în următoarele două partide. În ceea ce priveşte indisponibilităţile, Şumudică nu va putea conta nici la această partidă pe portarul Vlas, care este în continuare accidentat, locul său între buturi fiind luat de Radu Sărdescu, care va bifa cel de-al doilea joc ca titular la Farul în acest sezon. De asemenea, Dejan Rusmir va lipsi din lotul constănţenilor, având în continuare probleme cu viza medicală. Va reveni în schimb fundaşul Giogo Da Silva, care şi-a ispăşit suspendarea după meciul cu Dinamo II.

Al doilea meci cu spectatori

Partida cu FCM Bacău va fi doar a doua a Farului de pe teren propriu, cu public, după ce meciul cu Petrolul l-a disputat la Stejaru, iar cele cu Săgeata şi Sportul s-au jucat cu porţile închise, în urma incidentelor provocate de suporterii constănţeni. Astfel, preţul unui bilet la tribuna a doua şi peluze este de 5 lei, iar cel pentru tribuna I costă 10 lei. Meciul de pe stadionul Farul, programat să se dispute duminică, de la ora 11.00, va fi arbitrat de bucureşteanul Mihai Ene, ajutat la cele două margini de asistenţii Claudiu Florea (Bucureşti) şi Elena Muşeţoiu (Câmpulung Muscel).

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii