Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:10 18 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Farul, neînvinsă de cinci etape

ro

18 Oct, 2010 02:26 1374 Marime text
farul.jpgFormaţia pregătită de Ioan Sdrobiş a bifat al treilea meci consecutiv în care nu primeşte gol

„Marinarii" au terminat la egalitate, scor 0-0, partida de pe teren propriu susţinută în compania formaţiei Dinamo II Bucureşti contând pentru etapa a VIII-a din Liga a II-a.

Cu trei jucători de la echipa mare în lot (Curcă, Diabate şi Rus), Dinamo II a avut prima ocazie importantă de a înscrie în minutul 9, când Stanca, scăpat singur în careu, după o greşeală a defensivei constănţene, a şutat peste poartă. Câteva minute mai târziu, elevii lui Ioan Sdrobiş încearcă să dea replica, însă Scărlătescu, aflat singur cu portarul Curcă, a preluat imprecis mingea şi a ratat şansa deschiderii scorului. Până la pauză, dinamoviştii mai ratează o ocazie importantă în minutul 26, prin Viorel Ştefan, în timp ce Farul iroseşte o nouă şansă de gol două minute mai târziu, prin Hurdubei, şutul său fiind blocat de Curcă. A doua parte a fost şi mai săracă în faze de poartă, ambele echipe ducând o luptă surdă la mijlocul terenului. Deşi a avut o posesie mai bună, formaţia constănţeană nu a reuşit să se apropie periculos de poarta oaspeţilor, singura ocazie notabilă petrecându-se în minutul 68, când lovitura de cap a lui Hurdubei a nimerit doar plasa laterală. S-a încheiat 0-0 şi Farul bifează a trei partidă consecutivă fără să primească gol şi a cincea în care iese neînvinsă de pe teren. După meci, antrenorul Farului, Ioan Sdrobiş, s-a declarat mulţumit de rezultat, însă nu şi de jocul elevilor săi: „Deocamdată atât putem ca joc. Poate că meritam victoria, însă este bine până la urmă ca nu am pierdut. Sunt supărat pe jucători şi de data aceasta nu le mai acord circumstanţe. Am mai pierdut nişte puncte care erau necesare pentru Farul", a precizat Sdrobiş. Constănţenii ocupă locul 10, cu 10 puncte. Etapa viitoare, trupa lui Ioan Sdrobiş se va deplasa la Năvodari pentru întâlnirea cu Săgeata.

Victorie chinuită pentru FC Viitorul

Echipa patronată de Hagi s-a chinuit serios să obţină primele trei puncte, după cinci meciuri fără victorie. Formaţia pregătită de Cătălin Anghel a câştigat partida pe teren propriu în faţa ultimei clasate, CF Brăila, cu 2-1, după ce oaspeţii au deschis scorul în minutul 52, prin Stăncioiu, din penalti. Golurile constănţenilor au fost înscrise de Banoti, în minutul 78, din lovitură de pedeapsă, şi de Hertu, în minutul 86. În urma acestui rezultat, Viitorul a urcat pe locul 5, cu 12 punte, şi va juca runda viitoare la Bucureşti, pe terenul celor de la Dinamo II.

Săgeata Năvodari, învinsă la Snagov

Lider în Seria I înainte de această etapă, formaţia pregătită de Aurel Şunda a pierdut surprinzător pe terenul celor de la FC Snagov, cu scorul de 2-0 (1-0). De pasul greşit al năvodărenilor a profitat Ceahlăul care a urcat pe prima poziţie, după victoria cu Juventus Bucureşti.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii