Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:44 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Farul joaca pe terenul „lanternei rosii"

ro

14 Nov, 2009 01:56 1035 Marime text
farul.jpgFormaţia de pe litoral nu va dispune în această partidă de Chico (suspendat), Măţel şi Papp (convocaţi la naţionala de tineret)

Farul joacă astăzi, de la ora 11.00, pe terenul ultimei clasate în Seria I, CSM Râmnicu Sărat, într-un meci contând pentru etapa a XIV-a a ligii secunde.

Deşi are doar cinci puncte acumulate în 13 etape şi un golaveraj dezastruos (2-31), constănţenii sunt precauţi înainte de acest joc. Antrenorul secund şi jucătorul Farului, Bogdan Andone, este de părere că formaţia buzoiană este mult mai valoroasă decât o arată clasamentul. „Sunt convins că o să fie un meci foarte dificil. Dacă ne uităm pe clasament, au pierdut doar două partide pe teren propriu. Au un teren mic, destul de dificil, dar dacă vom trata jocul cu seriozitate şi vom marca repede, vor fi activi şi ne vom face meciul uşor", a spus Bogdan Andone. Înainte de acest joc, tehnicianul Marius Şumudică se confruntă cu unele probleme de lot. Chico este suspendat, iar Paul Papp şi căpitanul Alexandru Măţel sunt convocaţi la lotul naţional de tineret. „Nu ar trebui să conteze deloc absenţele din lot, suntem 20 de jucători, toţi de valori apropiate. Cei care vor evolua cu Râmnicu Sărat sunt jucători buni şi cu experienţă şi sunt convins că nu o să fie nicio diferenţă", a menţionat Andone, completat şi de fundaşul central al „marinarilor", portughezul Diogo Da Silva: „Nu cred că se va lipsi absenţa lui Paul Papp, colegul meu din apărare, Ion Barbu, este un jucător bun, cu experienţă, alt tip de jucător cu alte caracteristici decât Paul. Nu cunosc terenul de acolo, nu am mai jucat acolo, nici măcar în meciurile amicale, deşi am evoluat la Gloria Buzău, foarte aproape de Râmnicu Sărat". Lotul Farului, care a plecat ieri spre Râmnicu Sărat, cuprinde 18 jucători: Sardescu, Dobre, Buzea, Păcuraru, Diogo Andrade, Diogo Da Silva, Ben Teekloh, Gaston Mendy, Rusmir, Fatai, Barbu, Pascovici, Bogdan Andone, Cristocea, Marius Ene, Leu, Soare şi Matei. Altfel, Mansur şi Liviu Mihai IIau evoluat pentru Farul II, în deplasarea de la Berceni. După 13 etape, Farul ocupă locul 5 în clasament, la trei puncte de poziţia secundă, ocupată de Concordia Chiajna.

Egala unei echipe de Liga a IV-a

CSM Râmnicu Sărat a remizat într-un amical disputat la mijlocul acestei săptămâni, cu o echipă clasată pe locul 3 în Liga a IV-a, Locomotiva Buzău. Adversarii „marinarilor" nu au putut scoate decât un scor de 1-1, în faţa unei formaţii care este teoretic cu două clase mai slabă. Mai mult, lanterna roşie a Ligii a II-a a reuşit golul egalizator abia la finalul întâlnirii. Acest rezultat ruşinos vine după o altă umilinţă suferită în campionat, 0-8 cu Sportul Studenţesc. Partida CSM Râmnicu Sărat - Farul Constanţa va avea loc astăzi, de la ora 11.00, şi va fi arbitrată de Mugurel Vădan, din Bucureşti, ajutat de George Fridl (Comăneşti) şi Dan Ilieş (Braşov).

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii