Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:17 18 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Farul atacă primul succes din deplasare

ro

07 Oct, 2010 00:00 1496 Marime text
farul.jpgConstănţenii sunt neînvinşi în ultimele trei etape, reuşind să înregistreze o victorie şi două egaluri

Formaţia pregătită de Ioan Sdrobiş are şansa să obţină, sâmbătă, prima victorie în deplasare. „Marinarii“ vor întâlni nou-promovata CF Brăila, formaţie clasată pe penultima poziţie în clasamentul Seriei I, cu un singur punct acumulat după primele şase etape ale sezonului.

După ce, contrar aşteptărilor, a obţinut şase puncte în primele şase meciuri ale sezonului, Farul încearcă să mai adauge încă trei după meciul pe care-l va disputa sâmbătă, la Brăila, în compania formaţiei locale, care încă încearcă să obţină prima victorie din actualul sezon. Înainte de acest joc, tehnicianul „marinarilor“, Ioan Sdrobiş, se confruntă cu unele probleme de lot. Astfel, mijlocaşul Victor Ursachi nu va face deplasarea la Brăila, din cauza unei probleme de sănătate. Pe lista jucătorilor indisponibili este şi Liviu Mihai, acesta fiind în continuare nerefăcut în urma unei accidentări. Totodată, din lotul Farului pentru partida de sâmbătă va lipsi şi Lucan, care nu va prinde lotul pentru partida de sâmbătă, fiind aspru criticat de Sdrobiş după meciul susţinut în compania Dunării Galaţi. Acesta a fost înlocuit cu Abuzătoaie în minutul 36 al întâlnirii, „Părintele“ fiind nemulţumit de lipsa de dăruire a mijlocaşului. În plus, Lucan se pare că a suferit şi o entorsă, fiind astfel indisponibil şi din punct de vedere medical. Meciul CF Brăila - FC Farul din etapa a VII-a Ligii a II-a va fi arbitrat de o brigadă formată din Cristian Sava Găină (din Bacău) la centru, ajutat la cele două margini de asistenţii Vasile Marinescu (Bucureşti) şi Petruţa Iugulescu (Târgovişte). Rezervă este Ciprian Amarandei (Vaslui), iar ca observator de arbitri va oficia Sorin Boca (Iaşi). Runda a şaptea mai programează următoarele meciuri: Gloria Buzău - Steaua II (vineri, ora 18.00), Juventus Bucureşti - FC Botoşani (sâmbătă, ora 11.00), Dunărea Galaţi - FC Viitorul Constanţa (sâmbătă, ora 11.00), Săgeata Năvodari - Delta Tulcea (sâmbătă, ora 11.00), Concordia Chiajna - Astra II (duminică, ora 11.00), Dinamo II - FC Snagov (duminică, ora 11.00), CS Otopeni - Ceahlăul Piatra Neamţ (duminică, ora 12.00).

Farul împarte terenul cu Universitatea Craiova

Echipa din Liga I, Universitatea Craiova, se află în această săptămână la Constanţa, unde efectuează un cantonament, profitând de întreruperea campionatului cauzată de meciul naţionalei României cu reprezentativa Franţei. Formaţia pregătită de Victor Piţurcă este cazată în staţiunea Mamaia şi se pregăteşte pe stadionul Farul, tehnicianul „juveţilor“ stabilind împreună cu Ioan Sdrobiş programul antrenamentelor celor două echipe. Fostul selecţioner revine astfel pe stadionul de pe strada Primăverii, după meciul naţionalei României contra Serbiei, din preliminariile Campionatului Mondial din 2010. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii