Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:28 15 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fără jucătorii HCM-ului "Tricolorii" s-au reunit la Constanţa

ro

01 Mar, 2011 00:00 1434 Marime text
hcm.jpgMeciul retur contra Lituaniei se va disputa pe 13 martie, la Sala Sporturilor, de la ora 18.30

După disputarea ultimelor meciuri ale etapei cu numărul 14 din Liga Naţională de handbal masculin, competiţia internă se va întrerupe timp de două săptămâni, din cauza meciurilor pe care echipa naţională a României le va juca în preliminariile Campionatului European.

Naţionala de handbal masculin a României s-a reunit ieri la Constanţa în vederea pregătirii meciurilor în compania Lituaniei din cadrul preliminariilor Campionatului European care va avea loc anul viitor, în Serbia. "Tricolorii" se reunesc pentru prima dată după participarea la Campionatul Mondial din Suedia, când s-au clasat pe un dezamăgitor loc 19. Din lotul sosit ieri la malul mării au lipsit chiar jucătorii campioanei HCM Constanţa. Cei opt jucători ai formaţiei constănţene (Mihai Popescu, Chike Onyejekwe, Marius Novanc, Laurenţiu Toma, Marius Sadoveac, Daniel Mureşan, Alexandru Csepreghi şi Alexandru Stamate) se vor prezenta la pregătiri sub comanda lui Vasile Stângă pe 4 martie, la o zi după disputarea pe teren propriu a ultimei partide din Grupa D a Ligii Campionilor, cu spaniolii de la Renovalia Ciudad Real. Naţionala se va pregăti toată săptămâna în Sala Sporturilor din Constanţa, urmând ca miercuri, 9 martie, lotul naţional să plece spre Lituania, unde va disputa partida contra selecţionatei ţării gazdă. Meciul va avea loc la Vilnius, cu începere de la ora 19.00. După acest joc, elevii lui Vasile Stângă vor reveni la Constanţa, unde, pe 13 martie, este programată partida retur cu lituanienii. Partida de la Sala Sporturilor va începe la ora 18.30. Lotul convocat de antrenorii Vasile Stângă şi Nicolae Munteanu este format din următorii: jucători portari - Popescu, Ciobanu, Pralea, jucători de câmp - Florea, Onyejekwe, Novanc, Savenco, Toma, Ghionea, Sadoveac, Mureşan, Cântec, Jurcă, Fenici, Csepreghi, Şimicu şi Alexandru Stamate. În Grupa 2 de calificare, "tricolorii" ocupă ultima poziţie, fără niciun punct câştigat în primele două etape disputate. România a pierdut mai întâi contra Croaţiei, cu scorul de 22-34, pentru ca trei zile mai târziu să cedeze fără drept de apel şi în faţa Spaniei, pe teren propriu, scor 20-35. Partidele retur contra celor două adversare vor avea loc pe 8-9 iunie, respectiv 11-12 iunie. Înainte de aceste două jocuri, selecţionata noastră se va pregăti tot la Constanţa.

Îşi vor încuraja colegii din tribune

Echipa reprezentativă va fi prezentă în tribunele Sălii Sporturilor la meciul pe care HCM Constanţa îl va disputa împotriva liderului Grupei D din Liga Campionilor, Renovalia Ciudad Real, ultimul din faza grupelor competiţiei. Partida va avea loc joi, de la ora 19.00, constănţenii având nevoie de o victorie pentru a mai păstra şanse la o nouă calificare în optimile de finală ale celei mai importante competiţii europene intercluburi.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii