Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:04 18 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dubla victorie pentru FC Farul

ro

04 Mar, 2004 00:00 677 Marime text

Echipa lui Ion Marin si-a continuat pregatirile cu doua amicale

"Alb-albastrii" s-au impus la acelasi scor, 2-0, contra formatiilor CSM Medgidia si Portul Constanta

Amanarea cu o saptamana a startului returului Diviziilor A si B de fotbal a dat peste cap programul echipelor inscrise in cele doua esaloane. Hotararea luata de Comitetul de Urgenta al Federatiei Romane de Fotbal a trezit unele nemultumiri, in randul contestatarilor aflandu-se si tehnicianul Farului, Ion Marin. Nemultumirea acestuia pare intemeiata. Cine poate garanta ca peste o saptamana terenurile vor arata mai bine sau ca vremea va fi calduroasa, si nu geroasa cum se anunta pentru acest week-end? In plus, "Sapaliga" facuse echipei un program de pregatire astfel incat la ora partidei cu FC National, programata in prima faza pentru duminica, de la ora 17.00, jucatorii sai sa atinga maximum de pregatire si concentrare. Dar cum pe alte arene ale tarii fotbalul nu ar fi fost fotbal si ar fi fost un amestec de polo, patinaj si lupte, tehnicianul a trebuit sa "inghita" decizia FRF-ului si sa schimbe din mers programul. Pentru ieri, jucatorii sai aveau fixat un meci-scoala. Lotul urma sa fie impartit in doua, probabil "titularii" contra "rezervelor". Insa "alb-albastrii" au sustinut ieri dupa-amiaza doua partide de verificare. O parte a lotului a jucat de la ora 12.00, la Medgidia, contra divizionarei B CSM Medgidia. Cealalta a intalnit, de la ora 14.30, pe divizionara C Portul Constanta.

CSM Medgidia - FC Farul Constanta 0-2

In intalnirea ce a avut loc pe terenul "Cimentul" din Medgidia, antrenorul Ion Marin a mizat pe acelasi sistem 4-4-2 pe care l-a folosit in aproape toate meciurile de verificare sustinute in aceasta iarna. Cum meciul cu divizionara B era cel mai important, "Sapaliga" a decis sa trimita in teren formatia standard. Au intrat, asadar: Curca - Farmache, Onut, Pascovici, Florea - Cristocea, Lungu, Schiopu, Senin - Baltoi, Gurita. Nu au fost facute schimbari, principalul constantean dorind sa vada capacitatea de efort a primului "unsprezece" pe parcursul a 90 de minute. Pe un teren moale, cu noroi la una dintre porti, echipa farista s-a miscat bine. A avut in prima repriza o serie de ocazii, iar pe a doua a dominat-o autoritar, mai ales ca, dupa pauza, CSM Medgidia a trimis in teren rezervele. Divizionara A s-a impus cu 2-0, gratie golurilor marcate de Senin (28) si Gurita (71). Primul a marcat cu o lovitura de cap la o centrare in careu a lui Farmache. Cel de-al doilea si-a trecut iarasi numele pe lista marcatorilor, introducand balonul in poarta la o actiune personala a lui Schiopu. CSM Medgidia s-a dovedit un sparring partner bun. A opus rezistenta si in prima repriza putea chiar sa marcheze, fostii faristi Priescu si Teican avand ocazii bune de a puncta. Antrenorul CSM-ului, Dan Radulescu, i-a trimis in teren pe: Dragulin (Geomadin) - Feta (Rohat), Croitoru, Ilcu (Hampu), C. Mocanu (Busuricu) - Truta (Pintilie), Bardu (Buruiana), Mitu, Teican (Cherim), Anghel (Cristea) - Priescu (Parataslili, Radu).

FC Farul Constanta - Portul Constanta 2-0

Rezervele Farului s-au impus la acelasi scor, 2-0, in confruntarea cu divizionara C Portul Constanta. Ambele goluri au fost opera lui Doicaru. In minutul 42, o actiune a lui R. Oprea s-a finalizat cu o pasa la atacant care a marcat din interiorul careului, pentru ca, in minutul 73, acelasi jucator sa semneze al doilea gol. In confruntarea de pe terenul CFR, antrenorul Ion Marin i-a folosit pe: Unchias - R. Oprea, I. Barbu, C. Mocanu, Sandru - I. Balan, Balasa, Usurelu, Camboianu - Gheorghiu, Doicaru. In minutul 83, Morarasu l-a inlocuit pe Usurelu.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii