Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:22 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CS Tomis, acuzat de blat

ro

06 May, 2009 03:17 1036 Marime text

Oficialii grupării constănţene susţin că victoria Clujului pune în pericol îndeplinirea obiectivului propus

Preşedintele clubului din Ploieşti, Dan Bisoceanu, a acuzat formaţia constănţeană de non-combat în partida de week-end-ul trecut, împotriva echipei Universitatea Jolidon Cluj, pierdută cu scorul de 25-28.
Oficialul ploieştean susţine că ultimele meciuri disputate de echipele cu care CSM Ploieşti se află în lupta pentru evitarea retrogradării au fost aranjate în aşa fel încât Universitatea Cluj să evolueze şi la anul în prima ligă de handbal. Cu acest succes, echipa clujeană este aproape salvată, aflându-se la patru puncte de locul 13, ultimul retrogradabil. „Toată lumea handbalului este dezgustată de această cooperativă care s-a pus în mişcare pentru salvarea Clujului. Sunt meciuri trucate, se joacă la indirecte. Constanţa a câştigat etapa trecută la Buzău, apoi a dat meciul Clujului. Tot aşa, Buzăul a câştigat la Deva. Veţi vedea cum, în etapele următoare, cele care au pierdut acum îşi vor lua punctele înapoi. Sunt rezultate care se ştiu dinainte", a spus Bisoceanu pentru Prosport. În schimb, oficialii grupării constănţene dezmint acuzaţiile, susţinând că înfrângerea de la Constanţa în faţa Clujului pune în pericol îndeplinirea obiectivului propus la începutul acestui sezon - clasarea pe un loc care să-i permită participarea într-o cupă europeană. „Constanţa avea un obiectiv, calificarea în cupele europene, şi trebuie să fii un pic plecat ca să-ţi închipui că am fi putut da meciul", a spus Dumitru Muşi. Altfel, preşedintele CS Tomis, Gheorghe Slabu, s-a declarat nemulţumit de modul în care jucătoarele sale au abordat meciul din runda precedentă. „Sunt foarte supărat pe jucătoare pentru lipsa de profesionalism de care au dat dovadă la ultimul meci. După câte investiţii am făcut la echipă, nu mai suport să îndur atâta umilinţă din partea lor. Mai citesc şi prin ziare că au făcut blat la acest meci. Aşa nu se mai poate, sunt decis să iau măsuri", a spus Slabu.

Renunţă la majoritatea jucătoarelor

După înfrângerea surprinzătoare în faţa unei echipe care se zbate să se salveze de la retrogradare, conducerea formaţiei feminine de handbal CS Tomis Constanţa a hotărât să blocheze contractele tuturor jucătoarelor şi ale băncii tehnice până la finalul sezonului. Preşedintele grupării de pe litoral, Gheorghe Slabu, a precizat că, din vară, lotul constănţean va suferi o remaniere substanţială, urmând a se renunţa la majoritatea handbalistelor care nu au dat randamentul scontat. În prezent, Tomis ocupă poziţia a şaptea în clasamentul Ligii Naţionale, cu 25 de puncte, cu două etape înainte de final, însă păstrează şanse de a ocupa unul din locurile 3-5, care i-ar asigura calificarea într-o cupă europeană. Următorul meci al echipei pregătite de Mircea Bucă şi Dumitru Muşi va avea loc duminică, pe terenul formaţiei HC Zalău.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • sustinator 08 May, 2009 11:09 gica ne trebuie antrenori tineri cu alta concepti de joc, cu alta mentalitate