Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:38 18 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ciprian Marinescu si Costel Ilie vor fi amendati

ro

21 Jan, 2003 00:00 1033 Marime text

Reveniti dupa cateva zile

Deoarece au intarziat cateva zile de la antrenamente, cei doi jucatori de CSM Medgidia vor lasa din bani la casierie * Gruparea condusa de Mihai Cioti are in vizor transferul a doi jucatori de la Dunarea Calarasi

Fotbalistii divizionarei B de fotbal CSM Medgidia Ciprian Marinescu si Costel Ilie sunt pasibili de o amenda deoarece au intarziat cateva zile de la antrenamentele echipei. Reunirea lotului a avut loc miercuri, pe 15 ianuarie, insa cei doi, alaturi de portarul Anton Nita, rugasera conducerea clubului sa le prelungeasca vacanta cu o zi. Doar Nita a venit la timp, mijlocasul si atacantul sosind abia ieri la Medgidia. "Cred ca o sa le trag o amenda. De fapt, mai mult ca sigur ei vor fi amendati. I-am si anuntat despre acest lucru", spune antrenorul Dan Radulescu. Cei doi jucatori au participat ieri la primul antrenament. Pana sambata, cand va pleca in cantonamentul montan de la Bran, lotul divizionarei B se va antrena in localitate. La munte, fotbalistii constanteni se vor caza la o vila particulara.

Discutii cu Dunarea Calarasi

Sanse minime pentru CSM Medgidia sa reuseasca legitimarea vreunuia dintre cei trei jucatori pe care Farul i-a pus pe lista de transfer, Cristian Dicu, Adrian Voicu si Cristian Petcu, fotbalistii avand pretentii mai mari decat li se poate oferi. "Am inteles ca Dicu ar fi plecat cu FC Onesti in Turcia. Asteptam in continuare raspunsurile celorlalti doi", a spus Dan Radulescu. CSM cauta totusi sa se intareasca in aceasta perioada, mai ales ca lotul, si asa de subtire numeric, s-a despartit de Sorin Mocanu, aflat in pregatiri cu FC Farul. In vizorul gruparii din Medgidia se afla doi jucatori de la Dunarea Calarasi, Lucan si Combei. In acest sens, presedintele Mihai Cioti a primit, sambata, vizita omologului sau de la Calarasi, cei doi purtand primele discutii. Lucan evolueaza pe postul de mijlocas stanga, iar Combei poate fi folosit ori libero, ori mijlocas la inchidere.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii