Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:18 18 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Axiopolis vizeaza turneul final

ro

24 Jan, 2003 00:00 703 Marime text

La Cernavoda se doreste o echipa cu performante

Formatia antrenata de Adrian Ion a sustinut sambata restanta cu Rapid II Bucuresti, invingand cu 108-47 * Pentru a se intari, Axiopolis incearca in aceste zile sa transfere un jucator nou

Desi campionatul se reia abia pe 1 februarie, divizionara B de baschet Axiopolis Cernavoda a debutat deja in noul an cu un meci oficial. Sambata, intr-o partida restanta din turneul intermediar ce s-a desfasurat luna trecuta la Focsani, formatia pregatita de Adrian Ion a intalnit pe Rapid II Bucuresti. Chiar daca partida s-a disputat pe terenul rapidistilor, Axiopolis, lidera actuala a clasamentului, s-a impus cu 108-47 (56-21). Atat ea, cat si cealalta echipa dobrogeana CS Farul Constanta sunt aproape calificate la turneul semifinal de la sfarsitul lunii martie. "Obiectivul nostru este turneul semifinal. Ramane sa vedem daca se poate acest lucru. Eu sper intr-o evolutie buna a echipei", spune tehnicianul formatiei din Cernavoda. In prima etapa a campionatului, Axiopolis va primi vizita Farului. Pana atunci insa cele doua grupari se vor intalni intr-un meci amical. Intalnirea se va consuma sambata, de la ora 11.30, in orasul de pe Dunare.

Acelasi lot de jucatori

Lotul Axiopolisului a ramas, momentan, acelasi. "Nu a plecat nimeni, nu a venit nimeni. Incercam sa transferam in aceste zile un jucator nou. Nu pot sa va spun mai multe pana cand nu avem certitudine din partea federatiei", a spus Adrian Ion. Tehnicianul crede ca echipa sa are un avantaj pentru returul campionatului: "Dupa noua victorii consecutive, jucatorii au un moral bun. Ne dorim sa vina si a zecea si a unsprezecea". Pregatirile pentru noul campionat s-au facut numai in localitate. "Nu am putut sa plecam pe undeva la munte. Nu din cauza banilor. Programul nu ne-a permis. Marea majoritate a jucatorilor sunt elevi sau studenti si au inceput scoala".
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii