Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:51 18 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Abaluta si Petcu revin, Dicu ramane la tineret

ro

06 Sep, 2002 00:00 890 Marime text

Reprimiti in lot

Celor trei jucatori pe care Farul ii pusese pe lista de transferuri li s-a propus adaugarea la vechiul contract a unui act aditional * Dicu nu a fost de acord cu el, iar pana la iarna se va antrena tot la tineret * Doi jucatori ai Farului merg astazi la controlul medical de la INMS * Atacantul Alexandru Baltoi nu va mai merge in Bosnia

O data cu numirea lui Viorel Hizo in functia de antrenor principal la FC Farul, conducerea clubului a hotarat, la insistentele tehnicianului, ca jucatorii care au fost trecuti pe lista de rezerve sa revina la echipa mare. In aceasta situatie s-au aflat Marcel Abaluta, Cristian Dicu si Cristian Petcu, fotbalisti care si-au reluat pregatirile inca de la primul antrenament pe care Hizo l-a condus. Tehnicianul a fost impresionat de acestia si a cerut sa-i aiba la dispozitie, numai ca doar doi dintre ei, Abaluta si Petcu, au acceptat noile conditii. Astfel, lor li s-au pastrat vechile contracte, carora li s-a adaugat cate un act aditional. Dicu nu a acceptat, motiv pentru care s-a hotarat ca el sa se antreneze din nou cu echipa de tineret, pana la sfarsitul turului de campionat, cand va fi din nou pus pe lista de transferuri.

Bogdanovici si Petcu se controleaza la INMS

Doi dintre jucatorii pe care Farul ii are in lot, sarbul Milos Bogdanovici si Cristian Petcu, nu au efectuat nici pana acum vizita medicala, desi din acest campionat s-au scurs trei etape. Bogdanovici, care a fost transferat de la Rapid pe ultima suta de metri inainte de inceperea campionatului, nu a putut merge pana acum la Bucuresti la Institutul National de Medicina Sportiva, in timp ce Petcu fusese trecut pe lista de transferuri pana zilele trecute. Cei doi vor pleca in aceasta dimineata in capitala, pentru a fi supusi testelor medicale.

Dumitrescu a renuntat la Baltoi

Fundasul stanga al Farului, Adrian Senin, si-a reluat de ieri antrenamentele, chiar daca nu la intensitate maxima. Senin, care se accidentase in meciul de sambata cu UTA, s-a pregatit ieri separat, alaturi de Cosmin Chirea, amandoi fiind strict observati de preparatorul fizic Gheorghe Avram. Cei doi jucatori vor avea in continuare un program separat pana vor fi apti suta la suta. In alta ordine de idei, ieri dupa-amiaza, pe stadionul "Portul", FC Farul a avut programat un joc-scoala cu echipa de tineret a clubului. La acesta era asteptat sa evolueze si atacantul Alexandru Baltoi, jucator pe care selectionerul nationalei de tineret, Ilie Dumitrescu, l-a trimis acasa, motivand ca nu ar avea nevoie de el in Bosnia, fiind decis sa joace cu un singur atacant in echipa. In aceste conditii, in lotul de tineret al Romaniei au ramas doar portarul George Curca si mijlocasul Ianis Zicu.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii