Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:23 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

18 goluri in primul amical din Germania

ro

07 Jul, 2008 00:00 1081 Marime text
1215376726.jpg

Meciul cu Beitar Ierusalim a cazut in ultimul moment, echipa din Israel preferand tot o echipa din Liga I, FC Vaslui, de care a dispus cu scorul de 2-0

Farul a debutat, in stagiul de pregatire din Germania, cu un "meci amical", impotriva unei formatii locale dintr-o liga inferioara, Fortuna Elten, pe care a invins-o cu scorul de 18-0. Farul a sustinut, sambata seara, primul amical din stagiul de pregatire din Germania, insa nu impotriva campioanei Israelului, Beitar Ierusalim, cum era programat initial, ci cu o formatie de liga inferioara din tara gazda, Fortuna Elten. Echipa pregatita de Ion Marin s-a impus cu un scor fluviu, 18-0, dupa ce, la pauza, constantenii conduceau cu 8-0. Au inscris, pentru echipa constanteana, Tibor Moldovan (3 goluri), Marius Nae (2), Bacila (2), Fatai (2), Daniel Florea (2 reusite, dintre care unul din lovitura de pedeapsa), Gosic (2), Alibec (2), Lucian Parvu si Chico. Printre marcatori s-a remarcat si un jucator din echipa germana de amatori, care, insa, a inscris in propria poarta. Formatia pregatita de Ion Marin a inceput meciul cu urmatorul "unsprezece": Curca - Farmache, Barbu, Schiopu, Maxim - Cruceru - Bacila, Nae, Voiculet, Gerlem - Tibor Moldovan. Au mai evoluat pe parcursul intalnirii: Vlas, Cristi Irimia, Bubuleandra, Pacuraru, Gaston, Lucian Parvu, Fatai, Ben Teekloh, Daniel Florea, Gosic, Chico, Alibec si Matei. In schimb, campioana din Israel a ales sa dispute in aceeasi zi un meci de pregatire, tot cu o formatie romaneasca, aflata in cantonament in Germania, FC Vaslui, pe care a invins-o cu scorul de 2-0. Farul va sustine urmatorul amical astazi, cu Anorthosis Famagusta, campioana Ciprului. Cel mai puternic meci al "rechinilor" va avea loc maine, cand vor intalni echipa olandeza Twente Enschede, calificata in Liga Campionilor. Ultimele partide de verificare vor avea loc pe 10 si 15 iulie, cand elevii lui Ion Marin vor intalni pe Slaven Belupo (Croatia) si Litex Loveci (Bulgaria). Intoarcerea in tara e programata pe 16 iulie. Dupa stagiul din Germania, "rechinii" vor mai disputa un ultim meci amical, la Pitesti, impotriva nou-promovatei FC Arges, cu o saptamana inainte de debutul noului sezon al Ligii I.

Iancu nu a fost inclus in lot

Desi a fost achizitionat in urma cu trei saptamani de gruparea constanteana, alaturi de Lucian Parvu, Roberto Iancu nu a facut deplasarea cu lotul Farului in cantonamentul din Germania. Oficialii constanteni au decis sa renunte la fostul mijlocas al echipei Progresul Bucuresti, dupa ce au reusit transferul lui Cristi Irimia, de la Sportul Studentesc. Altfel, noua achizitie a constantenilor, Dejan Rusmir, urmeaza sa se alature, astazi, lotului in cantonamentul din Germania.

Scris de: {autor}Paul SERBAN{/autor}

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii