Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:55 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Volei (f)/ Tomis a castigat cu 3-0 la Limassol

ro

03 Dec, 2009 02:18 909 Marime text
Debut cu dreptul în competiţiile internaţionale pentru CS Volei 2004 Tomis. Eleveşle lui Aleksandar Boskovic s-au impus cu 3-0 în Cipru, partida cu AEL Limassol dovedindu-se, din fericire, doar o formalitate pentru constănţence.

Primul set s-a încheiat cu 25-17 şi a fost cel mai echilibrat din întreg meciul. Oaspetele au intrat mai greu în joc şi au permis gazdelor să ţină aproape pe tabelă, abia în final diferenţa mărindu-se suficient. Setul doi a fost total dezechilibrat. Simanic şi compania s-au impus cu un neverosimil 25-10, semn că adversarele sunt doar o trupă de amatoare iar temerile iniţiale s-au dovedit exagerate. Setul trei a confirmat diferenţa uriaşă de valoare, Tomis trecându-şi în palmares un 25-14 fără comentarii. Scorul final, 3-0, oferă prima şansă constănţenelor, dar în optimile cupei CEV, cu siguranţă adversarele vor fi de alt calibru.

Celelalte formaţii feminine din România care au atacat Europa au înregistrat un succes şi o înfrângere, ambele în Cupa Challenge. Ştiinţa Bacău s-a înclinat cu 1-3 acasă împotriva finlandezelor de la LP Salo, iar Unic Piatra Neamţ a câştigat cu 3-1 disputa cu Tenerife din Spania.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii