Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:38 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pieton la volan (video)

ro

05 Mar, 2011 02:13 2359 Marime text
SOFER_FARA_PERMIS_REFACUT2.jpg

Ce surprize ne mai rezerva soselele din Romania ? De data aceasta, un transport in comun cu totul inedit! Nu va ganditi la microbuze supraaglomerate cu suspensiile facute praf de gropile din asfalt, mai ales ca vorbim de Constanta. De fapt .. ultima gaselnita in materie de senzatii tari pe şosele...este un microbuz de transport persoane condus ....de un sofer fara permis!

Obligatia lui ar fi fost sa aiba permis de conducere în momentul în care s-a urcat la volanul unui microbuz de transport personae. Dar ... ce sa vezi?

Dragos are 32 de ani si s-a gandit sa faca un ban frumos. Mecanic auto de meserie, a crezut că poate să înlocuiască uneltele din atelier cu volanul unui microbuz. Iar planul a funcţionat... patru zile!

Astfel a ajuns Dragos să conducă un microbuz de transport persoane. Şi poate că şi acum ar fi dus constănţenii dintr-un capăt în altul al oraşului, dacă poliţiştii si inspectorii Registrului Auto Român nu ar fi organizat un control de rutina.

Dragos Cristea a fost condamnat in urma cu patru ani la sase luni de inchisoare cu executare pentru ca a condus pe drumurile publice un autovehicul, fara a poseda permis de conducere. In martie 2008 el a evadat in timp ce fusese scos la munca sub supraveghere pe un camp de la marginea Constantei. Prins de politisti dupa cateva ore la domiciliul prietenei sale de atunci, acesta a executat un an in plus de pedeapsa pentru ca a evadat.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii