Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:43 14 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Concurs pentru şef serviciu la Primăria Lumina

ro

07 Jun, 2011 00:00 1207 Marime text
Potrivit unui anunţ publicat zilele trecute pe site-ul Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici, între 6 şi 8 iulie, la sediul central, se va organiza concursul de promovare privind ocuparea funcţiei publice de conducere vacante de şef serviciu Buget - Finanţe din cadrul aparatului de specialitate al primarului comunei Lumina.

Astfel, aşa cum arată anunţul, pe data de 6 iulie, de la ora 10.00, se va organiza proba scrisă a concursului, urmând ca pe 8 iulie, de la ora 14.00, să aibă loc interviul. Dosarele de înscriere se pot depune în termen de 20 de zile de la publicarea în Monitorul Oficial al României a anunţului privind organizarea acestui concurs.

Cei care vor să se înscrie la concurs trebuie să îndeplinească şi câteva condiţii obligatorii: să aibă studii universitare de licenţă, studii postuniversitare sau masterat în domeniul administraţiei publice, în management, ori în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei; să fie numit într-o funcţie publică din clasa I; să aibă minim doi ani vechime în specialitatea studiilor necesare; să nu aibă cazierul pătat.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii