Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:29 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cine greşeşte, plăteşte... (video)

ro

26 Mar, 2011 03:28 2426 Marime text
palaz_autostrada_33.jpg

Prefectul Constanţei Claudiu Iorga Palaz este la un pas să-i facă plângere penală preşedintelui Consiliului Judetean Nicuşor Constantinescu pentru că acesta refuză să elibereze certificatul de urbanism necesar continuării lucrărilor pe Autostrada Soarelui. De cealaltă parte şeful CJC susţine că nu este de competenţa lui şi dacă se dovedeşte contrariul işi prezintă public demisia.

În nenumărate rânduri preşedintele consiliului judetean Constanţa a afirmat că nu este de competenţa lui să semenze certificatul de urbanism necesar pentru finalizarea lucrărilor pe Autostrada Soarelui. Prefectul Claudiu Iorga Palaz il contrazice însă.

În încercarea de a se spăla pe mâini de responsabilitate, Nicuşor Constantinescu aruncă vina pe ministerul transporturilor, spunând că aceasta este instituţia care trebuie să rezolve problema.

Claudiu Iorga Palaz demonstrează cu acte că afirmaţiile lui Nicuşor Constantinescu sunt nefondate, ba chiar aduce ca probe unele adrese trimise de seful CJC către primarii din judeţ, prin care preşedintele consilului judetean cere mai multe lămuriri despre eliberarea certificatelor de urbanism pe tronsonul Cernavodă Medgidia.

Refuzul repetat al preşedintelui CJC nu face decât să amâne terminarea unui tronson de Autostradă extrem de important, fără a lua în considerare faptul că fără această rută, drumul spre mare este în fiecare an un calvar. Pentru a pune punct acestei situaţii, Prefectul Judedetului il avertizează pe Nicuşor Constantinescu că-i va face plângere penală. Doar aşa speră să-l determine să semneze certificatul de urbanism, un act extrem de important pentru ca litoralul să beneficiaze în sfârşit de autostradă.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii