Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:09 15 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Aurelian Andrei Popa, noul şef al Portului, îşi "criogenează" afacerile

ro

03 Feb, 2011 00:00 4183 Marime text
Aurelian_Popa_-_APMC___.jpgProaspăt numit director al Companiei Naţionale Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţa în locul lui Ioan Bălan, Aurelian Popa se îndepărtează, odată cu primirea noului post, de business-uri.

Pe 24 ianuarie a.c., la numai patru zile după ce ministrul Anca Boagiu a semnat ordinul pentru numirea sa în fruntea CN APMC, Popa a decis suspendarea activităţii firmei Pro Consult and Trade SRL. Asociata lui Popa în această afacere este nimeni alta decât Mihaela Vasile, cea pe care noul şef o vrea în fotoliul de director al Direcţiei Financiare a Portului. Se pare că cei doi au fost colegi şi la Minmetal, firmă de la care Popa a ajuns la APMC. Potrivit Registrului Comerţului, Aurelian Andrei Popa deţine părţi sociale în SC Pro Consult and Trade SRL şi în Pro Asia Contact, firme pe care le şi administrează, şi este directorul general unic al SC Minmetal SA.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • anonim 03 Feb, 2011 16:13 esti penal aurica. director general la doua societati care au contracte comerciale intre ele. zau am mai vazut mangle in apc dar una ca asta nu mi-as fi inchipuit.alo, ministeru", nu aveti juristi?