Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:47 18 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cuget Liber Dacă tot i s-au dezgheţat robinetele - Farul vrea să o bage la apă pe Gloria Buzău

ro

30 Oct, 2010 21:22 571 Marime text
La capătul unei săptămâni zbuciumate, în care pregătirea le-a fost afectată de lipsa apei de la stadion, „marinarii" caută sâmbătă un succes care să-i îndepărteze de zona minată a clasamentului.

După cinci meciuri la rând fără înfrângere în campionat, FC Farul a capotat, 0-1, la Năvodari, cu Săgeata, însă, după ocaziile avute, „marinarii" meritau măcar un egal. Colac peste pupăză, după acest eşec au venit şi problemele la stadion, jucătorii spălându-se trei zile prin vecini, după antrenamente, întrucât le-a fost tăiată apa rece.

Într-un târziu, cu chiu cu vai, situaţia s-a rezolvat cât de cât, însă acest nou incident le-a lăsat un gust amar fariştilor, care speră totuşi să se mobilizeze pentru a bate, sâmbătă, de la ora 11, Gloria Buzău, şi a ajunge astfel cât mai departe de apele tulburi ale clasamentului.

„Chiar dacă pregătirea ne-a fost serios perturbată în această săptămână, jucătorii sunt profesionişti şi trebuie să joace cât pot de bine, să-şi facă datoria 100 la sută, cu profesionalism. Vom avea un meci extrem de greu, pentru că, faţă de începutul campionatului, Gloria Buzău şi-a revenit şi a mai primit înapoi şi cele şase puncte. Cunosc foarte bine echipa oaspete (antrenorul şi marea parte a jucătorilor sunt de la Rm. Sărat) şi am şi o revanşă personală de luat, pentru că am pierdut ambele meciuri cu Gloria pe când eram preşedinte la Bacău. Suntem obligaţi să câştigăm, pentru a ieşi din zona minată", a declarat Relu Damian, preşedintele Farului.

Formaţia probabilă a Farului: Al. Răuţă - Niţescu, I. Barbu, L. Ştefan, Paşcovici - Scărlătescu, Buzea, Boboc, I. Lupu - Abuzătoaie, Ad. Câmpeanu.

Arbitrează Adrian Illyeş (Ploieşti); asistenţi, Daniel Demetrescu (Rm. Vâlcea), Ionuţ Babadac (Alexandria); rezervă, Florin Dan (Olteniţa); observatori, Anton Heleşteanu (Iaşi), Grigore Ciupitu (Bucureşti).

www.cugetliber.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii