Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:54 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tucan, singurul aspirant la sefia PNL Navodari

ro

20 Feb, 2010 03:20 2297 Marime text
cap_9.jpgPotrivit celor declarate de liderul organizaţiei judeţene a PNL Constanţa, Gheorghe Dragomir, au mai existat discuţii pentru intrarea în cursă a directorul TMUCB Năvodari, Ion Mohai, dar acesta a preferat să îşi păstreze doar calitatea de membru de partid, fără funcţie, lăsându-l pe actualul lider interimar al organizaţiei, Jean Paul Tucan, să-şi adjudece funcţia până la capăt.

Fostul preşedinte al organizaţiei locale, Florin Chelaru, a susţinut în cursul zilei de joi, că o parte a membrilor liberali nu vor participa la aceste alegeri pentru că nu se respectă Regulamentul de organizare a adunărilor generale şi încalcă decizia Biroului Naţional al Partidului referitoare la organizarea de alegeri la nivelul organizaţiilor locale după Congresul Partidului National Liberal din luna martie.

De asemenea, este invocat şi faptul că nu au fost respectate datele de anunţare a membrilor BPL, cât şi a simplilor membri ai filialei.

Ieri, prin intermediul unui comunicat de presă sosit de la organizaţia PNL Constanţa, Gheorghe Dragomir susţine că data de organizare a alegerilor a fost stabilită în urma unui vot al BPT, al PNL Constanţa cu majoritate de voturi şi după decizia Delegaţiei Permanente a PNL Constanţa. Cât priveşte anunţul referitor la data alegerilor, potrivit aceluiaşi comunicat, la sediul organizaţiei locale este afişat acest anunţ.

Liderul judeţean a precizat că oricine poate participa astăzi la alegeri, chiar dacă nu au legitimaţiile de membru de partid vizate. „Dacă fac dovada unui act de identitate, nimeni nu îi ţine la uşă", a mai declarat Dragomir.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • navodari 21 Feb, 2010 19:55 Mafiotule de tucan nu-ti mai ajunge cati oameni ai nenorocit, cazanesti iti spune ceva, cum ai furat autobuzele? cum i-ai inselat pe liberali? Si acum urmeaza Dragomir Gheorghe?
  • Pensionar 21 Feb, 2010 10:40 Parerea mea este ca nu ne da banutii promisi. Eu nu am primit banii nici de la alegerile pentru Deputati. dar cel putin neam ales si noi cu o masa bogata la Scoica. trebuie sa-i mancam cat putem si votam ce vrem noi
  • un batran 20 Feb, 2010 10:27 domnul tucan ramane in vigoarea intelegerea cu banii, sa stiu vin sau nu. astept raspuns pana la 12.00 de la parlitu
  • soferul lui Tucan 20 Feb, 2010 02:12 Ma bucur ca a refuzat Domnul Mohai propunerea de a candida pt Biroul Local, ca in felul asta am si eu sanse sa intru in conducere, chiar daca sunt al 3-lea sofer a lui Tucan. Si sa nu prind pe altcineva ca vrea sa candideze ca numai noi fostii si actualii angajati ai Domnului Tucan avem voie.