Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:16 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tramudana „Nu am sa va dau azi nici macar apa"

ro

06 Feb, 2010 06:26 1092 Marime text

Cheltuielile de protocol ale primăriei, în sfârşit votate

Apa, cafeaua, fursecurile, şerveţelele, paharele şi zahărul pentru cele trei cabinete ale primarului şi celor doi viceprimari, plus cele pentru protocolul de la Consiliul Local pe tot anul 2010, estimate la 69.948,47 lei, cu TVA, au fost aprobate ieri, în unanimitate de aleşii locali.

Hotărârea privind aprobarea unor cheltuieli de reprezentare şi protocol pentru 2010 a fost amânată de pe ordinea de zi, în şedinţa de anul trecut, după toanele primarului care, nemulţumit de rezultatul alegerilor la prezidenţiale şi neţinând cont de faptul că anii trecuţi protocolul a fost votat înaintea bugetului local a ordonat să amâne discuţia până în ianuarie. Fapt pentru care ieri, la şedinţa de Consiliu Local, aleşii locali dar şi cei prezenţi, funcţionari din primărie dar şi presa au stat „pe uscat". „Azi (n.r. ieri) nu am nimic să vă dau, nici măcar apă", a declarat Liviu Tramudana, purtătorul de cuvânt al primăriei.

Potrivit anexei nr.1, pentru cabinetul primarului vor fi folosiţi din bugetul local în vederea cumpărării produselor de protocol 24.844,8 lei, în vreme ce pentru viceprimarul Gabi Stan - 9.310,8 lei iar pentru Decebal Făgădău - 8.912,4 lei. De asemenea, în ce priveşte produsele de protocol necesare ocaziilor deosebite de peste an - gen acţiunile de sărbătorire a persoanelor care împlinesc 80 de ani ori a celor care aniversează 50 de ani de căsnicie - municipalitatea are alocaţi 21.435,12 lei iar pentru şedinţele de Consiliu Local Municipal - 2.949,6 lei.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii