Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:06 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Şeful PNL Constanţa despre vânzarea emblemei Constanţei „Cazinoul nu poate fi înstrăinat oricum şi oricui, nu poate ajunge obiect de tranzacţie"

ro

11 Jul, 2011 00:00 1856 Marime text

Cazino.jpgDupă scandalul de vineri din cadrul şedinţei de Consiliu Local pe tema vânzării Cazinoului Constanţa, ieri, şeful filialei judeţene a PNL Constanţa, Gheorghe Dragomir, şi-a exprimat poziţia faţă de acest aspect.

„Sunt convins că o consultare largă este bună. Dacă nu se rezolvă nimic cu Cazinoul, nu este niciun câştig. Trebuie găsită o soluţie care să aibă repede efect. Nu m-am pronunţat că vreau sau nu să se vândă. Concesiunea nu s-a pus a fi o soluţie, clădirea trebuie să aibă un proprietar care să se îngrijească de aceasta. Fiind o emblemă a municipiului cred că asta trebuie să rămână, o instituţie reprezentativă, poate chiar Primăria Constanţa ar putea ajunge acolo. Vorbim de cazinou din anii copilăriei, nu poate fi înstrăinat oricum şi oricui, nu poate să ajungă doar obiect de tranzacţie şi îmbogăţire a unora".

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • biro carmen 11 Jul, 2011 12:49 intr-o zi o sa va vindeti si parintii... rusinea este a celor care, fara sa fi contribuit cu nimic la realizarea acestor imobiliare, au curajul sa le vanda pentru interesul lor... si sa mai zica cineva ca nu exista mafie si in romania...
  • ion periegeticul 11 Jul, 2011 06:44 i-auzi brau. Si colegii tai de partid lungu si hasotti ce zic? Ca doar au pus umarul la concesionarea catre teparii de la Queen Investment. Cat de dezinteresat poate sa spuna avocatul Corin Danescu? Iti cam miroase a starv electoral Dragomire.
  • laura 11 Jul, 2011 00:35 de ce nu ai luat atitudine cand s-au vandut intreprinderi de interes local si national ?!S-a vindut flota, s-au concesionat terenuri cu resurse naturale si a fost...tacere si pentru ruina asta...sau sint interese electorale ?!