Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:41 20 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se reia concursul pentru CRPDRP Constanţa Singurul candidat prezent la concurs a picat proba scrisă (document)

ro

12 Jul, 2011 00:00 3978 Marime text

rezultat_concurs_-_Simona_Leoveanu_online.jpgFotoliul de director al Centrului Regional de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit 2 Sud-Est Constanţa va mai rămâne o vreme fără director cu funcţii depline, după ce singurul candidat care s-a prezentat la concurs a picat examenul.

Simona Leoveanu, adjunct în cadrul Oficiului Judeţean de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală Constanţa, nu a obţinut nota de trecere pentru a putea susţine proba scrisă. Totuşi curajul său de a participa la această competiţie este de apreciat comparativ cu ceilalţi patru înscrişi la concurs care nu s-au prezentat în ziua susţinerii probei, pe 7 iulie a.c. Menţionăm că, în prezent, funcţia de director este ocupată de Iulian Stoian, care are titulatura de director delegat, înscris şi el pentru concurs. Alături de acesta şi-au mai depus dosarele Adrian Sponte - membru democrat-liberal şi fost candidat pe aceeaşi funcţie în luna decembrie a anului trecut, Irina Manole - director adjunct al Oficiului Judeţean de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit Tulcea şi Constantin Herda, directorul Carmen Sylva 2000.

Date fiind aceste condiţii, trebuie să ne aşteptăm ca, în perioada următoare, să apară un nou anunţ de concurs.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • APDRP 12 Jul, 2011 00:37 care curaj? de a mai concura inca o data pt regionala ? a mai facut-o acum 4 ani ! a picat la fel ! cu nota 1 si ceva pt a doua oara ! RUSINE !!!
  • PRIMARII PDL 11 Jul, 2011 23:45 LEOVEANU A AVUT CURAJ??? A AVUT TUPEU SA MEARGA LA VARSTA EI VENERABILA - 44 ANI - INCA DOMNISOARA ACOLO ! Tupeu orizontala altele ! Stiti cat a luat la examen? Nota 1, 40 !!! Jenant pt cineva care lucreaza in sistem ! De fapt, nu degeaba se plang toti de absorbtia fondurilor europene, pt ca domnisoare - babe - ca ea - conduc tot felul de "chestii", mai ales NOAPTEA ! A avut recomandare de la CHIRU ! Tocmai ... ea ....