Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:28 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Roman Iustin Fabian, candidatul ARD în Colegiul 6 Camera Deputaţilor, susţine stimularea companiilor româneşti

ro

26 Nov, 2012 05:24 2346 Marime text

1_2.jpgIustin Fabian Roman, candidatul ARD Constanţa la un mandat de deputat în Colegiul 6, s-a întâlnit, la finalul săptămanii trecute, cu locuitorii din zona Complex Abator. În acest context, candidatul la scrutinul din 9 decembrie le-a expus oamenilor proiectele pe care le are în vedere. "Le-am vorbit oamenilor despre proiectul privind susţinerea companiilor romaneşti.

1_3.jpgIntreprinderile mici si mijlocii, motorul creşterii economice, trebuie stimulat, iar în acest fel va creşte numarul locurilor de muncă. Oamenii se plâng că nu au unde să muncească ori că salariile sunt prea mici. Dacă, prin susţinerea companiilor autohtone, vom reusi să dăm de lucru la oameni, să li se ofere salarii decente, va creşte automat şi economia", a explicat Iustin Fabian Roman.

1_1.jpgAspirantul la un mandat in Camera Deputaţilor promovează, de asemenea, susţinerea companiilor româneşti din domeniul producţiei agr-alimentare, care ar trebui să fie,în opinia lui, ajutate să intre pe rafturile supermarket-urilor.
Printre problemele ridicate de locuitorii din zona Complex Abator în cadrul întalnirii cu Iustin Fabian Roman se număra numărul mare de caini comunitari, mizeria, creşterea numarului de infracţiuni, precum şi lipsa de operativitate a Poliţiei Locale şi a celei Naţionale.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii