Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:56 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Reflecţii pe marginea scandalului de la vămi Banias - „Nu ne-a interesat să numim şefi la Vama Constanţa"

ro

14 Feb, 2011 01:45 1953 Marime text
cap_2.jpgProaspăt scos de sub urmărire penală, senatorul PDL Mircea Banias a abordat ieri tema scandalului de la vamă. Parlamentarul a dorit să sublinieze că, la Constanţa, PDL nu a avut nicio influenţă în numirea şefilor vamali.

Deşi se ştie că Banias a schimbat şefii de la deconcentrate sau i-a menţinut cam după cum a dorit, se pare că vama a fost de neatins la Constanţa. Banias a abordat discuţia despre vamă ţinând să-i dea replică şefului PSD Victor Ponta, care tocmai a arătat cu degetul, în scandalul de la vamă, spre unii reprezentanţi ai PDL.

„De ce n-a făcut PSD-ul acest lucru când a fost la guvernare? Pentru că ştie toată lumea că în vamă se petrec asemenea chestii, dar nu le-au văzut", a declarat Banias. Referitor la vameşii constănţeni, democrat-liberalul a ţinut să precizeze că filiala pe care o reprezintă nu a avut nicio implicare în numirea celor care conduc vama. „Nu ne-a interesat să facem propuneri la Vama Constanţa. Noi am lăsat ANAF să-şi desemneze coordonatorii sau să şi-i păstreze. E foarte greu de crezut că ar exista vreo legătură între vamă şi PDL Constanţa, atâta vreme cât şefii de vamă de aici sunt aceiaşi de ani de zile, au fost numiţi de PNL şi reconfirmaţi apoi de PSD şi noi nu am mers să-i schimbăm şi să cerem să pună oameni de-ai noştri", a afirmat Banias.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • justice 14 Feb, 2011 09:56 nu ptr ca aia numiti depnl la vama si garda au dat tainul iar la constanta dna ia spaga
  • tomass 14 Feb, 2011 09:17 Mai Mirciulica tu chiar jignesti inteligenta a zeci de oameni ce lucreaza in sistem.Nu te-a interesat vama ? Dar pe partenerul tau Bogatu ,nici pe el nu la interesat? Cum crezi ca au fost numiti Valsan si Teseleanu la conducerea vamilor.Te dai prost vezi sa nu ai ghinion si sa ramii asa.