Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:48 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Radu Mazare nu si-a depus dosarul pentru sefia PSD

ro

19 Feb, 2010 03:52 1281 Marime text
candidatura_radu_mazare_145.jpgDupă ce miercuri, preşedintele CJC, Nicuşor Constantinescu, a declarat că a depus deja dosarul prietenului său, Radu Mazăre, pentru cea mai înaltă poziţie din partid, ieri, după ora 16.00, pe lista finală a candidaturilor nu apărea niciunde numele edilului constănţean, ceea ce înseamnă că şeful de la judeţ a minţit

Există posibilitatea ca strategia pe care Mazăre a pus-o la cale cu prim-vicepreşedintele PSD Constanţa, de derută a celor pentru care ar fi reprezentat un pericol, nu a fost decât o modalitate de a vedea care sunt susţinătorii şi adversarii de temut în această luptă politică.

De altfel, ieri după prânz, Liviu Dragnea, secretarul general al PSD, a precizat că el nu a văzut depus dosarul referitor la candidatura primarului Radu Mazăre şi nici nu fusese înregistrat la sediul partidului. „Din câte ştiu eu, dosarul domnului Mazăre nu a fost depus încă. Este termen de depunere până la ora 16.00, dar se poate ca şi în timpul congresului extraordinar de sâmbătă să îşi depună cine vrea candidatura". Nici după termenul limită de depunere, dosarul primarului de la malul mării nu a ajuns în mâinile celor de la PSD, semn că văzând războiul pe funcţii din această săptămână, „în transmisiune directă" pentru Sao Paolo, Mazăre nu l-a mai trimis pe Constantinescu cu dosarul sub braţ la partid. Nu este exclusă însă, posibilitatea ca sâmbătă, în cadrul Congresului extraordinar al PSD-ului de la Romexpo să îşi exprime dorinţa de a se alătura celor care şi-au înregistrat dosarele până la termenul limită.

Până acum, Mircea Geoană, Victor Ponta, Cristian Diaconescu şi Miron Mitrea sunt principalii candidaţi pentru şefia PSD, însă nu este exclus ca Adrian Năstase să revină în cursă.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • haisam 19 Feb, 2010 11:20 A depus dosarul,stiu sigur,,l-a depus intr-o urna la POLARIS ;)