Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:25 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primarii, la cursurile organizate de Chiru

ro

05 Nov, 2010 02:41 1319 Marime text
Chiru_primari_Gigi_Chiru_4.jpgPrimarii şi viceprimarii prezenţi ieri la sediul Inspectoratului Teritorial în Construcţii Constanţa, la întâlnirea pe care directorul Gigi Chiru a convocat-o, s-au arătat foarte încântaţi de iniţiativa de a organiza aceste întrevederi pe probleme de urbanism. Pentru prima întrevedere au fost convocaţi primarii din Crucea, Pantelimon, Vulturu, Târguşor, Grădina, Cogealac, Fântânele, Săcele, Istria şi Mihai Viteazu.

La întrevederea de ieri, care a avut loc la sediul Inspectoratului, au răspuns prezent patru primari, de la Istria, Fântânele, Pantelimon şi Vulturu, restul până la nouă fiind viceprimarii localităţilor. Unul singur din cei convocaţi nu a participat la această instruire săptămânală pe care a organizat-o ITC. Potrivit celor declarate de directorul ITC, Gigi Chiru, întâlnirea la care au participat, pe lângă cei convocaţi, şi reprezentanţi din direcţiile de urbanism a fost una foarte interactivă, cei prezenţi declarându-se foarte mulţumiţi de faptul că au posibilitatea de a-şi lămuri problemele.

Întâlnirea de ieri a fost prima dintre întrevederile pe care directorul ITC a început să le organizeze, gratuit, pentru primarii din judeţ, pe perioadă nedeterminată.

Decizia de organizare a acestor instruiri a fost luată ca urmare a faptului că în ultima perioadă au fost constatate deficienţe importante în procesul de emitere a autorizaţiilor de construire de către autorităţile administraţiei publice judeţene şi locale. Luni, directorul ITC va transmite invitaţia pentru următorii zece primari care vor participa la cea de-a doua instruire, joia viitoare.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii