Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:23 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pleaca CJC-isitii! Organigrama primariei este in curs de actualizare

ro

13 Jul, 2010 01:00 1993 Marime text

p2_-_restructurari_-_primarie_oameni.jpgPurtătorul de cuvânt al Consiliului Judeţean Constanţa, Cristian Moldovanu, ne-a declarat că încă nu a intrat în posesia noii organigrame reduse a instituţiei, după ce mai multe surse ne-au declarat că acesta este definitivă şi că urmează să fie supusă dezbaterii finale în şedinţa CJC din această săptămână

În cursul zilei de azi, la primărie urmează să aibă loc o şedinţă în care se va discuta despre disponibilizările care urmează să se facă. 

De altfel, pe ordinea de zi a şedinţei de joi a Consiliului Judeţean Constanţa la primul punct se află proiectul de hotărâre privind aprobarea modificării organigramei şi a statului de funcţii pentru aparatul de specialitate al CJC pe 2010, a Complexului Muzeal de Ştiinţe ale Naturii Constanţa, reorganizarea prin absorbţie a instituţiilor de spectacole, a muzeelor, a aşezămintelor culturale, dar şi a celorlalte instituţii aflate în subordinea CJC. În urmă cu câteva zile se vehicula faptul că din cadrul CJC urmează să plece în jur de 400 de persoane. 

De la primărie însă, până acum nu avem nicio veste din interior cum că autorităţile locale ar fi finalizat noua organigramă redusă, după ce, zilele trecute, prefectul judeţului, Claudiu Palaz, susţinea că la mijlocul acestei săptămâni, adică mâine, toate primăriile din judeţ vor primi o situaţie din partea Prefecturii, care va cuprinde cu exactitate numărul salariaţilor disponibilizaţi şi criteriile în funcţie de care vor fi făcute disponibilizările. La acel moment, prefectul a susţinut că centralizarea va fi făcută potrivit grilelor cuprinse în actul normativ, luând în considerare numărul de locuitori al fiecărei unităţi administrativ teritoriale în parte. 

Purtătorul de cuvânt al Primăriei Constanţa, Liviu Tramudana, ne-a declarat că încă nu s-a decis cineva va pleca din cadrul instituţiei, dar că în cursul zilei de astăzi va fi o şedinţă în care se va dezbate acest subiect. Practic, din cei 635 de angajaţi pe care îi are primăria, 20% dintre aceştia trebuie să părăsească instituţia.   

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii